Møde/fællesspis om havefestival 2015 i Ollerup

Malene Mann Sørensen, 13. maj 2015

Kære alle i netværket

Mere Liv i Haven Festival afholdes igen i 2015 – det er PØ‘s årlige, havefaglige, vidensdelings- og møde-hinanden-dag – og i år løber den af stablen den 31. oktober fra kl 10 til 20 på Den Frie Lærerskole i Ollerup!

Denne lørdag vil være fyldt med værksteder, som man kan nå 6 af i løbet af dagen, og værkstedsholdere kan allerede nu tilmelde sig. De kommer med viden og får deltagelse i festivalen gratis (hvis du har lyst til at melde et værksted til, så sig endelig til!).

Vi bliver ca. 400 mennesker fra hele landet. Vi skal have 4 økologiske måltider i løbet af dagen, og det står kokken på Lærerskolen i spidsen for.

Omkring alt dette holder vi onsdag den 20. maj et hyggeligt fyraftensmøde / sammenskudsgilde med drop ind fra kl 16 og spisning kl 18. Det er et netværksmøde, hvor vores formand, Trine Krebs, og Sandra Villumsen, vores netværks-facilitator og have-ambassadør-skole-leder er til stede – og de er altid værd at få en snak med, især om festivalen, men også om andet!

Så nu er det nu, at vi skal på banen som netværk!

Der er brug for engagerede arrangører af festivalen (du bliver belønnet med gratis deltagelse). Der er støtte fra bestyrelsen og Sandra, og erfaringer fra de 2 forgående år er nedskrevet, men vi står for det. Jeg er rolig, for jeg har prøvet det før og det er sjovt. Man bliver nærmest lidt høj af det.

Vi har også praktiske opgaver at ordne: Stille op og skrælle grøntsager og pynte op om fredagen. (Formanden og andre fra bestyrelsen kommer også der). På selve dagen skal vi anrette maden, brygge kaffe, sælge øl og rydde op. Du kan forvente ½ arbejde og ½ festival på dagen.

Møde og fællesspis forgår på Lærerskolen – lige præcis hvor, skriver jeg ud, når vi ved hvor mange, der kommer.

Meld dig til på Malenes mail: sinddans@gmail.com eller herunder; tryk på ’Ny kommentar’.

Vi glæder os til at se så mange som muligt
Sandra og Trine
og Malene

Opret ny adgangskode

Indtast venligst den e-mailadresse, som du er oprettet med her på siden, og klik på Opret ny adgangskode. Vi sender dig derefter en e-mail-besked med instrukser.

E-mailadresse:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider