Velkommen til de nye.

Mona Ibsen, 13. juli 2018

Ikke engang en hedebølge kan stoppe folk i at melde sig ind i Sydfyns netværk her. Tak for det.

Vi siger hjertelig velkommen til endnu et par nye medlemmer.

Der sker ikke det helt store, når det er sommer af indlysende grunde. Derfor skal I ikke være bekymrede over den tavshed, der hersker i dette forum lige nu.

Vi samler bare kræfter i hængekøjen, i køkkenhaven, på ferien, i værkstedet, på vandet – hvor som helst.

Lige pludselig bliver det igen tid til at lade høre fra sig/samles om et emne eller bytte frø. Og alle kan være med. Der er ingen øverste chef herinde. Vi er alle chefer. Derfor er det os hver især, som kan forme og præge, hvad der sker i vores netværk.

Hvis der sidder en med en ide, som kunne være sjov, spændende eller hyggelig at delagtiggøre os andre i, så skriv. Tryk på TAVLE ovenfor, så kommer der en lille grøn rektangel – Nyt indlæg – ude mod højre lige under Info-boksen med Antal medlemmer osv. Husk at skrive en overskrift BÅDE i Overskrift og også nede ved Emneord, hvis du vil have det til at stå som emne ovre til højre i den petrolblå Emneboks. Her kan du også læse om meget af det, som vi har beskæftiget os med de 4 år, vi har eksisteret. Bare tryk på et emne – og læs.

Jo mere vi alle bidrager, jo sjovere og mere nuanceret bliver det. Vi er alle forskellige og kan noget hver især.

Kanonvarm sommerhilsen fra Mona

Opret ny adgangskode

Indtast venligst den e-mailadresse, som du er oprettet med her på siden, og klik på Opret ny adgangskode. Vi sender dig derefter en e-mail-besked med instrukser.

E-mailadresse:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider