Sydfyn

Info

Antal medlemmer: 116

Kontakt: Rune Nordenlund
sydfyn@praktiskoekologi.dk

Deltag i netværket

Velkommen til skovhaveworkshop på tirsdag kl 19

Malene Mann Sørensen, 21. juni 2019

Velkommen til workshop om skovhave / permakultur på
Tirsdag den 25. juni kl 19.00
Christoffer Vestergaard, som er hovedkraft i skovhavegruppen på Den Frie Lærerskole og som lige er blevet færdig med et halvt års speciale i permakultur, leder workshoppen. Christoffer er også med i vores gruppe.

Workshoppen er en introduktion til permanent havedyrkning i flere lag. Metoden efterligner naturens egne dynamikker. Vi skal tale om »den sunde jord« og du vil lære om forskellige flerårige planter fra store træer til rødder og bunddækkeplanter, og alt der imellem, som er til gavn for dig og naturen.

Derudover er der rundvisning i Den Frie Lærerskoles skovhave, som er i sin tidlige barndom – halvandet år – og derefter vil du have mulighed for at arbejde med design af din egen have. Medbring derfor gerne en plantegning over et areal, du selv gerne vil lave til skovhave. Du kan dog sagtens få noget ud af denne del uden at have egen tegning med. Og lidt har også ret – min skovhave er 5 m².

TIDSPLAN
(Mød på Lærerskolens p-plads ved Bakkevej, 5762. Drej til venstre ind på p-plads lige efter at du er drejet ind på Bakkevej fra Svendborgvej. Her tager Ingvar og jeg imod fra 18.45, leder jer gennem vores egen have og skolehaver hen til Mindedal, naturfagslokalet, hvor oplægget finder sted. Ring 2484 4012, hvis du »blir væk«).

19–19.45: Introducerende oplæg med powerpoint
19.45–20.45: Rundvisning og samtale i Lærerskolens skovhave
20.45–21.45: Arbejde med design af egen skovhave
Jeg laver en skovhavethe og en kande økokaffe og måske en skovhavesalat – I kan tage med ad libitum.

Jeg glæder mig til at se jer her.

Meld jer gerne til i kommentarfeltet. Hanne Lindblom, Chelar Ali, Suzi Oud, Louise Bay Henriksen, Ingvar Nielsen og Magnus er meldt til.

:-) fra Malene

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider