Sydfyn

Info

Antal medlemmer: 116

Kontakt: Rune Nordenlund
sydfyn@praktiskoekologi.dk

Deltag i netværket

Vores hjemmeside her

Mona Ibsen, 12. november 2019

Hvis du ikke kan skrive noget her: Er du mon logget på MereLiviHaven-netværket? Hvis der ikke står Nyt Indlæg i det lille lysegrønne felt lidt til højre for dette oven over EMNER, så er du ikke logget på, og så kan du ikke skrive svar på de ting, som der bliver lagt op på siden. Og du kan ikke selv lægge noget op.

Det er et lidt stift og underligt system, som ikke virker særlig intuitivt for brugerne. Derfor kan man nemt komme til at glemme at logge på. For man kan godt se overordnet på, hvad der sker i grupperne uden at være logget på! Men altså ikke komme til at skrive noget.

Jeg har jo undret mig såre over, hvor få, der skriver noget herinde, og jeg har fået tilbagemeldinger om, at mange ikke får de kommentarer, som andre sender. De kan kun se hovedbudskabet og ikke de følgende kommentarer. Det siger mig, at enten er I ikke logget på, eller også er der noget galt i opsætningen fra IT-siden. Hvis det er tilfældet, skal I SKRIVE TIL Mikael Elke på mikael@praktiskoekologi.dk

Husk også at gå ind i Indstillinger (står i samme linie som dit navn) her øverst på siden og sikr dig, at DU HAR KRYDSET AF for, at du ønsker nye mails og nye beskeder. Se her, hvad der står i Indstillinger:

FORNAVN:
Mona
EFTERNAVN:
Ibsen

Sæt kryds: Beskeder om nye opslag
Jeg ønsker at modtage e-mail-beskeder, når der kommer nye opslag på mit netværks tavle og i kalenderen.

Sæt kryds: Beskeder om nye svar
Jeg ønsker at modtage e-mail-beskeder, når der kommer nye svar til de emner, hvor jeg er tilmeldt beskedservice.

Husk OGSÅ, at feltet neden for dette skriv, hvor der står: Tillad kommentarer, AFKRYDSES.

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider