Sydthy

Info

Antal medlemmer: 14

Kontakt: Belinda Fredslund
sydthy@praktiskoekologi.dk

Deltag i netværket

Opstartsmøde ‘Mere liv i haven i Sydthy’

Dato:

Sted: Hurup Bibliotek, Søndergade 1, 7760 Hurup Thy

Er du interesseret i giftfri dyrkning af haven og har du lyst til at mødes og inspireres af andre?

Kom og vær med i et lokalt netværk. Om du er erfaren eller bare har mod på at komme i gang er underordnet, vi kan hjælpe hinanden med de erfaringer vi har.

‘Mere liv i haven’ er et projekt under Landsforeningen Praktisk Økologi (PØ), med det formål at danne lokale netværk. Netværkene skal hjælpe haveglæden og de økologiske ideer på vej, og der er plads til både medlemmer og ikke-medlemmer af PØ.

Tanken er at vi fx kan besøge hinandens haver, udveksle erfaringer om økologisk dyrkning og levevis, kompost og selvforsyning, bytte frø og planter, tage på udflugter til økologiske have og byggeprojekter, høre foredrag og hjælpe hinanden med stort og småt.

Opstartsmødet afholdes i samarbejde med Hurup Bibliotek. At være med til opstartsmødet er helt uforpligtende, kom endelig, også hvis du er bare lidt nysgerrig. Tilmelding er ikke nødvendigt, men medbring en 10’er til kaffe og kage.

Er du interesseret i at være med, men forhindret i at deltage, så giv gerne besked, så bliver du orienteret om hvad der sker efterfølgende.

Belinda Fredslund, Ydby
Haveambassadør for Landsforeningen for Praktisk Økologi
Tlf: 20 62 11 26

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider