Sydthy

Info

Antal medlemmer: 16

Kontakt: Belinda Fredslund
sydthy@merelivihaven.dk

Deltag i netværket

AFLYST! Kom på besøg i Forundringens Have

Dato:

Sted: Vestjyllands Højskole, Skraldhedevej 8, 6950 Ringkøbing

Arrangementet er desværre aflyst pga. manglende tilslutning

Søndag d. 1. september er der mulighed for at få ny økologisk inspiration når der vises rundt i Forundringens Have ved Vestjyllands Højskole.

Den spiselige have blev anlagt i 2004 som en økologisk forevisningshave på initiativ af Birtha Toft og har siden 2013 været biodynamisk dyrket. I haven har højskoleleverne mulighed for at følge årets gang i det grønne og stikke fingrene dybt i mulden. I 2017 blev Vestjyllands Højskole som den første uddannelsesinstitution nogensinde, certificeret som LAND – permakultur demonstrationscenter af det Europæiske Netværk for Permakultur.

Alle planter er spiselige og her findes udekøkken, shelters, naturlegeplads, sansesti, æbleandelshave, urtehave, astronomihave, bi- og insekthotel, orangeri og masser af dufte og indtryk.

Der er nok at se på og ikke mindst høre om når Birtha søndag d. 1. september kl. 11 giver os en rundvisning i Forundringens Have.

Medbring din egen frokost – så spiser vi i fællesskab efter rundvisningen, ude eller inde afhængig af vejret. Der er mulighed for at købe frø og enkelte planter.

Tilmelding og mobilepay (eller kontant efter aftale) til Belinda Fredslund på mobilnr. 2062 1126 efter først til mølle princip. Arrangementet koster 50 kr. pr. voksen og varer et par timer i alt. Børn er meget velkomne.

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider