Årsmøde og Generalforsamling i Praktisk Økologi

Mikael Elke Lund, 1. marts 2018

I Praktisk Økologi glæder vi os meget til at se dig på vores årsmøde og til vores generalforsamling i København den 17. marts 2018

Tilmeld dig årsmødet på:
www.oekologi.dk

I år byder vi blandt andet på et besøg på Danmarks første tagfarm ØsterGRØ. På ØsterGro er der stor grønsagsmark, bier, drivhus, høns, kaniner, udekøkken, liv og glade dage. Praktisk økolog, frøavler og medejer af SLOWlivingworkshops, Signe Voltelen, viser tagfarmen frem og fortæller om by-økologi, i hjertet af København.

Efter besøg på ØsterGRO, vil der være fællesfrokost på Rysensteen, FDF spejdernes hus i centrum af København. I løbet af eftermiddagen vil der være mulighed for frø- og bogbytte ved opstillede bytteborde. Medbring meget gerne dit overskud af frø og havebøger.

Camilla Plum vil efter frokosten tage scenen og give forsamlingen et engageret foredrag om økologi, madkultur og råvarer. Der bliver under foredraget blive plads til demonstrationer, hvor tilhørerene kan få lov til at føle, smage og dufte. Foredraget kan derefter skylles ned med kaffe og kage, inden foreningens medlemmer skal til generalforsamling.

På generalforsamlingen vil bestyrelsen afgive årsberetning, fremlægge regnskab og budget. Man kan vælge at slutte dagen af med fælles aftensmad. Det bliver også muligt at booke en overnatning på et af Rysensteens 4 mandsværelser, hvis man kommer langvejs fra. Vel mødt! Bestyrelsen og ansatte.

Årsmøde 2018
Alle – medlemmer som ikke-medlemmer – er velkomne til årsmødet. Kun generalforsamlingen er forbeholdt medlemmer. Er du ikke medlem kan du udnytte tiden under generalforsamlingen til at finde spændende frø eller havebøger på vores byttebord.

Program for dagen
9.30 Morgenkaffe og brød, ØsterGRO. På taget, Æbeløgade 4, 2100 København
10.00 Rundvisning og foredrag om byøkologi v/ Signe Voltelen
11.30 Deltagerne tager til Rysensteen, Rysensteensgade 3, 1564 København V
12.00 Frokost
13.00 Foredrag v/ Camilla Plum
14.30 Kaffe og kage
15.00 Generalforsamling i Landsforeningen Praktisk Økologi
18.30 Aftensmad
19.30 Tak for i dag

OBS
Årsmødet starter hos ØsterGRO fra kl 9.30 med morgenkaffe og foredrag, fra klokken 12.00 vil alle aktiviteter blive afholdt på Rysensteen.

Generalforsamlingen foregår i Rysensteen, Rysensteensgade 3, 1564 København V. fra Kl. 15.00

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider