Den vilde have – et gratis foredrag

Mikael Elke Lund, 16. november 2020

Vilde haver – mere liv i haven

At invitere naturen ind i haven er blevet en kæmpe trend de sidste par år. Mange har fået øjnene op for hvad det betyder for den mentale og fysiske sundhed, at have naturen tættere på i hverdagen.

Det foregår onsdag den 18. november kl 20. Selve foredraget er ca 45 min, og så er der 15 min til refleksion og spørgsmål.

I dette foredrag vil Katrine fortælle om hvordan du med få, simple tiltag, kan gøre plads til flere sommerfugle, vilde bier, fugle og smådyr, uden at gå på kompromis med brug og æstetik i haven, fællesarealet, i baggården eller på altanen.

Hvilke planter kan man vælge? hvad betyder vand og sten i haven? Hvad kan man bruge hækafklippet til? – er bare nogle af de emner der bliver dækket ind under foredraget.

Katrine er er biolog og naturhavebogsforfatter, og står bag virksomheden »Vildskab« der arbejder med at udbrede ideen om at have mere natur, tættere på.

Foredraget vil trække på de erfaringer der er kommet ved at udvikle forskellige større og mindre haveprojekter, bl.a. haverne i Hjørring i Giv Os Naturen Tilbage.

Her linket: https://boon.tv/vildskab/den-vilde-have-et-gratis-foredrag?promo=FreeAccess

Det kræver at man opretter en profil på Boon.tv, men kræver ikke noget køb eller lignende, og profilen kan man slette igen hvis man vil. Hvis i ikke kan være til selve eventet, men gerne vil se med på et andet tidspunkt, så meld jer endelig til alligevel, så er det tilgængeligt efterfølgende (men altså kun hvis i er tilmeldt på forhånd!). God fornøjelse!

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider