Har du alle gaverne klar?

Mikael Elke Lund, 15. december 2019

Ellers er en nem og god julegave et helt års medlemskab af Landsforeningen Praktisk Økologi.

Gaven kan klares fra sofaen, og den vil give glæde ikke kun juleaften, men også resten af vinteren og hele foråret, sommeren og efteråret næste år.

Hvem ved, måske er du endda så heldig at blive inviteret til at nyde lækre, hjemmedyrkede grøntsager, bær og frugter og andre lækkerier fra gavemodtagerens have til sommer, fordi hun/han er blevet så inspireret og god til at dyrke en frodig og spiselig have?

Som en del af medlemskabet får gavemodtageren seks medlemsblade med inspiration og konkrete redskaber til økologisk dyrkning og levevis, mulighed for at blive en del af et grønt fællesskab med ligesindede i lokale netværk og mulighed for at få gode råd til sin egen have fra en af foreningens erfarne havementorere.

Læs mere om fordelene ved et medlemskab på

Selvom købet foregår online, får du naturligvis en gave til at lægge under juletræet. Gavemodtageren får både et flot gavekort og det nyeste medlemsblad samt bogen »Permakulturhaven« med masser af inspiration til det kommende års fantastiske have.

Bogen koster normalt 240 kr.,men som et særligt tilbud her i julen, får du den gratis, hvis du køber et gavemedlemskab. Om du så vælger at lægge bogen under juletræet eller selv beholde den, det blandet vi os ikke i.

Køb gavemedlemskabet og få bogen som tak på: www.oekologi.dk/netbutik/giv_et_gavemedlemskab

Opret ny adgangskode

Indtast venligst den e-mailadresse, som du er oprettet med her på siden, og klik på Opret ny adgangskode. Vi sender dig derefter en e-mail-besked med instrukser.

E-mailadresse:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider