Hjælpere til Praktisk Økologi’s stand på CPH Garden

Mikael Elke Lund, 11. juni 2019

Kom gratis ind til Copenhagen Garden 2019 – mod at give en hånd Haveselskabets haveshow 20/6 til søndag d. 23/6

Copenhagen Garden er en intens og inspirerende oplevelse, med mange smukke stande, udstillingshaver, foredrag, debatter og kåringer.

Det er virkeligt en oplevelse. Vores plads i showet er i foreningsteltet, sammen med mange af de andre grønne foreninger, plante klubber og meget mere. Vi finder det vigtigt, at vi er tilstedet i denne sammenhæng for at fortælle om, hvordan man kan dyrke have økologisk uden brug af kunstgødning og gift, hvilket jo ikke altid er en selvfølge.

Alle former for hjælp bliver taget imod med kyshånd. Det kræver ikke særlig forudsætning eller ekspertviden. Vi er altid flere på standen og hjælper hinanden.

Bemandingen af standen er organiseret i vagter af to timer (= 4 vagter fordelt fra kl. 10–18). Vi vil meget gerne man tager flere vagter. Der er hver dag en stand-ansvarlig til stede ud over vagterne. Den eller de dage man har vagter har man gratis adgang til showet, som man så kan besøge, når man ikke selv har vagt.

Vil du tilbyde din hjælp, eller høre mere om vores deltagelse på Copenhagen Garden. Så kontakt: Gitte Tjørnehøj, praktisk økologi, Aalborg og Himmerland på g.tjornehoj@gmail.com eller 51420677

Hjælpe søges :)

Hjælpe søges :)

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider