Tilmeld dig nu på www.oekologi.dk

Mikael Elke Lund, 14. marts 2019

Årsmøde og generalforsamling afholdes i år på Himmelbjerggården ved Ry i weekenden 30. til 31. marts 2019. Årsmødet begynder lørdag kl 12.00. Vi slutter ca. kl. 12.30 søndag.

Se det samlede program, og tilmeld dig årsmødet på https://www.oekologi.dk/aarsmoede/

Programmet byder blandt andet på:

  • Den årlige generalforsamling

Årsberetning, regnskab og valg til bestyrelsen.

  • Oplæg om de 17 verdensmål ved viceborgmester i Aarhus Camilla Fabricius

I 2015 vedtog verdens stats- og regeringsledere på FN-topmødet i New York en hidtil uset ambitiøs og transformativ udviklingsdagsorden. Målene trådte i kraft den 1. januar 2016 og skal frem til 2030 sætte kurs mod en mere bæredygtig udvikling for både mennesker og planeten, vi bor på. Hvad kan Praktisk Økologi gøre?

  • Foredrag om bokashi-kompostering ved Maria Elerts fra Bykompost

Introduktion til hvordan du laver din egen næringsrige Bokashi-kompost af dit madaffald. Det tager kun 5 til 6 uger at lave Bokashi-kompost og det er nemt og enkelt. Få inspiration til hvordan du bruger dit bokashi.

  • Drøftelser faciliteret af Praktisk Økologis bestyrelse

Hvordan Praktisk Økologi understøtter de 17 verdensmål som forening. Hvordan inspirerer vi danskerne til en bæredygtig udvikling til gavn for både mennesker og planeten?

Fremtiden for lokale netværk i Praktisk Økologi. Arbejdsgruppen præsenterer deres tanker og vision.

Opret ny adgangskode

Indtast venligst den e-mailadresse, som du er oprettet med her på siden, og klik på Opret ny adgangskode. Vi sender dig derefter en e-mail-besked med instrukser.

E-mailadresse:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider