To online møder i den kommende uge

Mikael Elke Lund, 26. januar 2024

Praktisk Økologi – ONLINE

Hjemmelavet spagnumfri jord til havens potter og krukker & Aktiviteter i lokale netværk.

Online webinar på mandag d. 29/1 kl. 20.00 til 21.00: Hjemmelavet spagnumfri jord til havens potter og krukker & Aktiviteter i lokale netværk.

Meget relevant oplæg om hvordan du kan fylde krukker og potter med jord uden at bruge det klimabelastende spagnum. Udover at skåne miljøet og klimaet, når vi laver vores egen så- og pottejord, får vi også en bedre jord og sparer penge.

Lotte Hovmark Børresen og Per Kring Jensen, forfatterne af artiklen »Hjemmelavet spagnumfri jord til havens potter og krukker« i Tidsskrift for Praktisk Økologi 1–2024, vil nuancere artiklens indhold og besvare spørgsmål fra deltagerne om emnet.

Tilmeld dig her.

31. januar 2024 kl. 20.000 til 21.00: Aktiviteter i lokale netværk men Mikael Elke Lund, direktør i Landsforeningen Praktisk Økologi.

Målrettet foreningens lokale »Mere Liv i Haven« netværk eller medlemmer, der gerne vil vide mere om netværket og lokale aktiviteter. Aftenen byder på et oplæg om, hvordan du planlægger og arrangerer aktiviteter i lokale havenetværk – fra idé til evaluering.

Du får gode råd, vejledning og eksempler på forskellige typer af arrangementer. Der vil også være rig mulighed for at stille spørgsmål og få svar.

Deltagerne har mulighed for at give feedback på vores inspirationsmateriale og bidrage med idéer til, hvordan vi sammen kan skabe endnu mere liv i vores lokale netværk.

Tilmeld dig her.

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk økologis hjemmesider