Vil du med til Brandbygegaard?

Mikael Elke Lund, 1. september 2021

Gården er hjemsted for Lone Landmand og Søren Sørøver. Det er et autentiske landbrug hvor økologi og dyrevelfærd er i centrum. Det er her Praktisk Økologi holder Frivilligdag 2021.

Arrangementet er for medlemmer af Landsforeningen Praktisk Økologi, som gerne vil være med til at udvikle foreningens arbejde med frivillige.

Frivillighed spiller en rolle i enhver forening, Praktisk Økologi ingen undtagelse. I Praktisk Økologi er bestyrelsen frivillig, netværkenes kontaktperson er frivillig, anbefaler du foreningen til venner og bekendte er du frivillig.

Frivilligheden kommer i mange størrelser, vi vil rigtig gerne have en snak med vores medlemmer om frivillighed i Praktisk Økologi. Det skal være sjovt og attraktivt at være frivillig i vores foreningen.

Vil du bruge en dag sammen med os? Sammen med bestyrelsesmedlemmerne skal vi have en god samtale om vores allesammens forening.

Programmet indeholder to workshops, samt foredrags-rundvisning på gården sammen med Lone (Landmand) Vitus.

Vi skal spise fantastisk hjemmedyrket vegetarisk mad fra Lone og Sørens køkken.

Der bliver også tid og mulighed til at snakke med hinanden, måske smage på bryghusets specialiteter, eller købe en signeret bog fra gårdens forlag.

Det er gratis at deltage, men skynd dig at tilmelde dig! For der er et begrænset antal billetter tilbage.

Læs mere om Brandbygegaard her.

Tilmeld dig frivilligdagen og læs mere her.

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider