Vil du til Økologisk Høstmarked 2. eller 3. september?

Mikael Elke Lund, 8. august 2017

Praktisk Økologi er blevet inviteret til at deltage i Økologisk Landsforenings høstmarkeder, på forskellige økologiske gårde rundt om i landet den første weekend i september.

Det er alletiders mulighed. De øko-interesserede gæster der besøger gårdene, kan møde repræsentanter for den praktiske økologi. Vi vil gerne inspirere gæsterne, til at gøre en forskel hjemme hos dem selv, med en grønnere livsstil.

Lige nu er der flere gårde der har meldt sig, end der er medlemmer fra Praktisk Økologi der har meldt sig til at stå på marked.

Er du medlem af Praktisk Økologi, og har du lyst til at donere nogle timer af din tid, til at repræsentere Praktisk Økologi på et Økologisk Høstmarked nær dig. Så vil din forening være dig meget taknemmelig.

Det er ikke nødvendig at have erfaring med at stå på marked. Du skal bare have et grønt hjerte der banker for økologien og lyst til at snakke med nysgerrige gæster på gårdene.

Vi sørger for at du får vejledning i at stå på marked, og materialer til at dele ud af på dagen.

Læs mere på:
www.oekologi.dk/bliv_aktiv/

Har du spørgsmål eller vil du repræsenter Praktisk Økologi på et høstmarked nær dig så. kontakt Økofacilitator Mikael på 22182682 eller mikael@praktiskoekologi.dk

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider