En aften om højbede

Dato:

Sted: Haveforeningen Rosen, Mosebjergvej, 2605 Brøndby

En aften om højbede

Hvad er et højbed?

Hvordan laver du dine højbede bedst?

Hvad er fordelen ved at dyrke i højbede?

Er det svært?

Får jeg flere og bedre afgrøder i et højbed?

Du kan få svar på disse spørgsmål og meget mere god information om fordelene ved at dyrke i højbede, når Vestegnens Have Netværk inviterer til en aften om højbede.

Du kan få værdifuld information og inspiration til at gå i gang med at planlægge højbede og efteråret er det helt rigtige tidspunkt til at anlægge dem. Det giver i al fald drømmene god næring til en fantastisk havesæson 2018.

Aftenen vil starte med et oplæg om højbede på ca. 45 minutter, hvor Finn Paaske vil fortælle lidt teori om højbede og fortællinger om egne erfaringer fra mange års havearbejde. Efter kaffe og kagepause vil der være rig lejlighed til at stille spørgsmål – ikke kun om emnet, men også om havearbejde i al almindelighed.

Det hele foregår
onsdag d. 9. august 2017 kl. 19–21

i Fælleshuset i Haveafd. 5–6, i Brøndby (fælleshuset ligger i sving 5) Tilmelding ikke nødvendig, men giv gerne et praj til Signe Petersen (25 36 87 75) eller Finn Paaske (61 67 05 41). Det er gratis at deltage, men kaffe og kage koster 20 kr.

Aftenen bliver arrangeret af Vestegnens Have Netværk, som er en del af Landsforeningen Praktisk Økologi og har til formål at dele viden og inspiration mellem interesserede haveejere. Netværket drives af frivillige på en meget uformel basis. Finn Paaske har et indgående kendskab til aftenens emne og formidler det lidt tørre emne på en let og underholdende måde.

Vel mødt

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider