Besøg ved Haven i det Vestjyske ved Carina Bruun

Carina Bruun, 7. juli 2016

Hvad kan du forvente…

Haven i det Vestjyske, er en have der emmer af liv, der arbejdes hvert år med at forbedre haven og skabe diversitet via en mangfoldig plantesamling. Haven er under opbygning, så derfor er der områder i haven der ikke er udtænkt endelige planer for i nu, men de er på tegnebrættet.

Haven er samtidig også legeplads for 3 dejlige børn fra alder 2–9 år, som skal kunne være i haven med boldspil, gynger og sandkasse og så videre… Mine børn elsker at gå på jagt efter sjove biller og smukke sommerfugle og dette hænger fint i tråd med, at jeg gerne vil have en have med en mangfoldig diversitet.

I haven er der flest stauder, prydgræsser men også store bede med ens artet beplantning, som Aronia (surbær) og Spiræa, vil der være at finde, da der både skal være nemme bede og samtidig nogle der giver noget helt andet til haven, men som også er mere tidskrævende. Det er ikke en »plet« fri have og ukrudt kan godt findes. Men den passer til dem der bor der og det er en fantastisk »legeplads« for alle med den tid vi har til rådighed.

Der er fornylig anlagt et stort bed, som er i romantiske farve i den bedste Cottage Garden stil. Mange af havens staude bede er nogenlunde farve afstemte, men dette ville også kunne ses i haven.

Seneste skud på stammen, er at vi har snuppet et nyt stykke fra vores hestefold, som skal være ny køkkenhave. Dette er et igangværende projekt, som langt fra er færdig. Selve køkkenhaven kommer vi først til at dyrke i til sæson 2017.

Glæder mig til at se så mange, som muligt den 16.08.16 kl. 18.30–20.30 ca.

Adressen er:
Carina Bruun
Kærbyvej 8
6950 Ringkøbing

Tilmelding: Gerne søndag den 14.08.16
på en besked herinde eller sms (26363011)

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk økologis hjemmesider