Frøsamlerne/markeder: Vil du være med?

Helle Baer, 14. juni 2018

Kære alle

Jeg er nødt til at drosle ned med aktiviteterne og vil høre, om en af jer kunne tænke sig at overtage Frøsamlernes markedsaktiviteter her i Vestjylland, som jeg i nogle år har stået for. Vi deltager med en stand ved de lokale markeder, der er relevante for os, og det er op til dig selv, hvor du vil deltage. Af faste markeder er Landsskuet i Herning og høstmarked i Forundringens Have/Vestjyllands Højskole i september. Jeg har også deltaget et par gange på plantemarked i Gimsinghoved og sidste år ved det historiske dyrskue på Bundsbæk Mølle/Ringkøbing Museum, som var et hyggeligt marked med mange interesserede besøgende.

Materialerne fylder ikke meget – det vil de fleste nok kunne finde plads til.

Frøsamlerne har et godt samarbejde og vi hjælper og støtter hinanden.

Har du lyst til at overtage tjansen? Har du spørgsmål? Ring 61 26 83 62 eller skriv til mig: helle@fredenslyst-vildbjerg.dk

Samtidig vil vores formand, Lila Towle, gerne høre fra alle, der vil give en hånd med ved Landskuet i Herning: torsdag 5/7 – lørdag den 7/7.

Vi plejer at dele op i formiddag og eftermiddag. Det er hyggeligt og sjovt og man møder en masse interessante mennesker. Du er ikke alene – vi er altid flere på standen.

Giv besked til Lila: kontakt@froesamlerne.dk

Jeg ønsker jer alle en god sommer
Helle

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk økologis hjemmesider