Nedenunder står de praktiske oplysninger – en nærmere beskrivelse af workshoppen finder du i indslaget fra den 16. juli.
Tilmelding senest mandag den 2. september. Der er først til mølle
Tid: Lørdag d. 7. september kl. 13–16.30
Sted: Aktivitetscentret Skjern, Nygade 48, 6900 Skjern
Pris: 50 kr.
Maks. antal deltagere er 10
Medbring venligst:
– 1 økologisk hvidkål og ½ økologisk rødkål
– Hvis du vil fermentere kålen sammen med andre ting, så tag eventuelt også et nogle gulerødder, palmekål, en peberfrugt, et løg eller lignende med.
– 3 tomme konservesglas med låg eller sylteglas (gummiring ikke nødvendig). Hvis du skal ud at købe glas, så er det i økologiens ånd at købe dem brugt i genbrug. Glassene skal være cirka 1–1,5 l store og uden rester af opvaskemiddel
– en rigtig stor skål
– Hvis en eller to af jer kunne tage en køkkenmaskine med, der kan høvle/snitte kålen, ville det være perfekt.
Hvis du ikke vil have den røde farve fra rødkålen eller saltvandet på fingrene, så tag gummihandsker med. Jeg selv bruger aldrig handsker.
Brug ikke creme etc. på hænderne, inden du tager af sted.
Program:
Kort intro
Vi laver surkål
Lille smagsprøve samt kaffe/kage
Kom og vær med til at lave fermenteret hvidkål, også kaldet surkål.
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.