Viborg

Info

Antal medlemmer: 61

Kontakt: Søren Dahl Rosholm Og Mette Engholm
viborg@praktiskoekologi.dk

Deltag i netværket

Inspirationsturr til Økologiens Have – OBS! NY DATO!

Dato:

Sted: Økologiens Have, Rørthvej 132, Odder,

Økologiens Have flytter sin »Grøn Festival« fra 24.08. til 21.09., og vores netværksudflugt flytter med :-).

Økologiens Have er Nordens største økologiske besøgs- og demonstrationshave, med dyrehold, lille planteskole og plantesalg og forskellige events. Jeg tror også, de har Nordens hyggeligste toilet ;-). Det er i øvrigt også her, vores forening PØ har hovedkontor og lager.

Haven har få ansatte, en stor del af arbejdet udføres af frivillige. Læs mere om haven på Facebooksiden »Økologiens Have«.

Denne dag er der Grøn Festival kl. 10–17 med temaet »Inspiration til en grønnere hverdag«. Så i tillæg til det sædvanlige vil der være boder og workshops med relation til bæredygtig levevis.

Der vil også være guidede rundvisninger på indgangsbilletten, den koster 50kr.

Man vil kunne købe forskellige drikkevarer, kaffe og kage og »rigtig mad«. Man må gerne medbringe sin egen madpakke/kaffekurv.

Afstanden mellem Viborg og Økologiens Have er ca 85km, så der er pæne gevinster ved fælleskørsel: Penge og udledning sparet, og god tid til snak :-).

Vi foreslår at vi mødes kl. 9.45 på P-pladsen ved Møllehøjhallen, Bruunshåbvej 25B, og fylder bilerne op. Vi kan samtidig aftale, hvordan vi holder sammen på flokken når vi kommer frem – på en dag med forhåbentlig mange gæster i haven.

Har man brug for kørelejlighed og vil sikre sig en plads på forhånd, kan man kontakte mig med sms på mobil 20 58 29 84. Jeg har 2–3 ledige pladser i bilen.

Jeg ser frem til endnu en givende fælles oplevelse og håber at mange, også nogle af vore nye medlemmer, kommer med.

Kontakt mig gerne med spørgsmål på mail: mette.engholm@gmail.com, eller mobil 20 58 29 84.

OBS! Se også kommende opslag med invitation til erfa- og »kom-i-gang«dag lørdag d. 7/9 kl. 10 hos Pernille og John i Finderup. Overskriften her er »den lille økologiske have«.

Bedste hilsener Mette Engholm,
kontaktperson i Viborg Netværk.

Besøg Landsforeningen Praktisk økologis hjemmesider