Viborg

Info

Antal medlemmer: 54

Kontakt: Søren Dahl Rosholm Og Mette Engholm
viborg@praktiskoekologi.dk

Deltag i netværket

Foredrag med Havearkitekt Jeanette Thysen

Brian Daniel Falckenberg, 1. februar 2023

Tænkte at andre måske vil finde dette fordrage interessant.

https://haveselskabet.dk/arrangement/foredrag-16

Drømmer du om mere natur i din have med mere liv, blomster og et rigere dyre- og insektliv i din have? Om at tiltrække flere sommerfugle, høre pindsvin pusle og se fuglene yngle, mens din have blomstrer og summer af mere liv? Så kom med til en farverig inspirationsaften i Viborg Havekreds den 13. april 2023. Her får du ny inspiration og helt lavpraktiske, konkrete tips til, hvad du gør for at invitere naturen ind og få nyttedyr til at trives i netop din have.

Denne aften får du viden om, hvordan du bygger en have op med planter, vand og naturlige levesteder, der giver dig en have fuld af liv året rundt og samtidig en livgivende have, der er til at holde i praksis.

Jeanette Thysen er en erfaren og passioneret havearkitekt, der brænder for at tegne personlige haver med masser af liv og naturoplevelser året rundt. Hun underviser, holder foredrag og skriver til bla. Haveselskabets magasin Haven om indretning af haver og dyrelivet i haven. Jeanette har også selv en have, der er fuld af liv med masser af fugle, nyttedyr og insekter som sommerfugle, bier og mariehøns. Du kan evt. læse mere på www.detgodehaveliv.dk.

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider