Viborg

Info

Antal medlemmer: 54

Kontakt: Søren Dahl Rosholm Og Mette Engholm
viborg@praktiskoekologi.dk

Deltag i netværket

Lidt om spiselig tang og Perma kultur

Else Folke, 12. april 2023

Aftenturen d. 30. maj til Kaas i Vestsalling, hvor vi skal høste spiselig tang, bliver gennemført som tidligere beskrevet. Der er ca 8 tilmeldte. Se tidligere opslag på tavlen.

Først i maj kommer et endeligt opslag med huskeliste over de ting vi hver især skal have med. Der er stadig mulighed for nye tilmeldinger til mig 40136058.

I sidste nr af Samvirke er en artikel om firmaet Dansk Tang, som holder til i Nykøbing Sj og høster tang i Isefjord og tilbyder tangsafari for interesserede (mod betaling). Hvis du er interesseret i at læse artiklen og ikke får Samvirke, kan jeg tilbyde at fotografere den og mmse til din mob.

Mht. kontakt til lokale Permakultur grupper er der 2 grupper i og i nærheder af Viborg. Permakultur Viborg og Permakultur Randers. Er du på facebook kan du melde dig på deres fb sider. Desuden har Permakultur Randers en hjemmeside www.permakulturranders.dk med oplysninger om gruppens mange arrangementer, som du kan deltage i. Der er mulighed for medlemskab for 50 kr. i 2023 og 100 kr. i 2024. På hjemmesiden er oplysning om hvordan du tilmelder dig.

Lørdag d. 15. april kl. 12–16 er sæsonstart på planteskolen Klimaplanter.dk Viborgvej 372 med tilbud, smagsprøve på honningbær saft, kaffe/the og meget mere. Ser spændende ud.

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider