Viborg

Info

Antal medlemmer: 60

Kontakt: Søren Dahl Rosholm Og Mette Engholm
viborg@praktiskoekologi.dk

Deltag i netværket

Spise- og planlægningssammenkomst

Mette Engholm, 2. januar 2024

Kære alle havevenner.

Fredag d. 19. januar vandt afstemningen mellem de 2 datoer for sammenspisnings- og planlægningsmødet i januar. Så her får I den endelige invitation:

Du/I vil være så velkomne til januarmødet, hvor vi praktiske økologer fra PØ’s netværk mødes for at dele nogle af vore bedste retter med hinanden, og for at planlægge det kommende års aktiviteter.

Tid: Fredag d. 19.januar, ankomst fra kl. 17.30, mødestart kl. 18.

Sted: Hos Poul og Mette Engholm, Kokær 6, Tapdrup, 8800 Viborg. Kokær er en grusvej som går fra »hovedgaden« Tapdrupvej ved et busskur. Kan også kendes på alleen af søjle-ege Kom med mad i en mængde svarende til, hvad I selv kan spise (og evt. lidt til ;-)), gerne rettet an så det er lige til at sætte på tag-selv-bordet. Medbring også drikkevarer til eget forbrug, bortset fra vand, the og kaffe som vi sørger for. Og eventuelle rester af julegodter, som du gerne vil have hjælp til at udrydde ;-)

Søren og jeg laver en dagsorden. Der bliver iflg. min erfaring ikke megen tid til frøbytte, men tag alligevel med, hvis du har noget du gerne vil dele ud af.

Og begynd allerede nu at tænke over og skrive ned, hvad du ønsker der skal ske i netværket det kommende år. Lav også gerne forundersøgelser, så vi bedre kan føre ideerne ud i livet.

Det bliver SÅ godt! Sammen får vi ting til at ske.

Tilmelding senest mandag d. 15. januar på mail: mette.engholm@gmail.com

Bedste hilsener jeres kontaktpersoner Søren Rosholm og Mette Engholm.

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk økologis hjemmesider