Alice Steenor

Fødselsår:1950
Beskæftigelse:Pensionist
Dyrket have siden:2004
E-mail:alicesteenor@live.dk
Telefonnummer:30684036
Adresse:Kolby Hovedgade 68
Postnr.:8305 Samsø

Min have hedder Odins have. Jeg tog udgangspunkt i ikke at ville bruge gift. Dette nødvendiggjorde et langt og intensivt »studium« udi økologiske principper for at få planterne til at trives.
Jeg lægger vægt på på biodiversitet og at følge naturen og styre nænsomt. Jeg er inspireret af den danske bondehave og den engelske cottagegarden og har stauder, roser, klatreplanter, sommerblomster, køkkenurter, krydderurter med plads til vilde planter / ukrudt . De fritgående høns, kompost, græsafklip og brændnællesuppe giver gødning til både have og drivhus.
Jeg er i bestyrelsen i foreningen Økologisk Samsø, hvor vi laver rigtigt mange aktiviteter for at udbrede økologien. Se gerne: www. oekologisksamsoe.dk
Desuden tog jeg for godt et år siden initiativ til en » mere Liv i Haven- havegruppe« på Samsø . Vi er nu 10 medlemmer, som mødes en gang om måneden og følger hinandens øko-haver til stor gensidig inspiration og rådgivning. I foråret afholdt vi- med støtte fra PØ- et åbent arrangement om økologisk havedyrkning med Jens Theisen.
Sluttelig er jeg meget interesseret i den terapeutiske have bl.a. inspireret af Odsherred Terapihave,

Anders Rasmussen

Fødselsår:1980
Beskæftigelse:Skolepædagog
Dyrket have siden:2013
E-mail:deralsinger@gmail.com
Telefonnummer:61675358
Adresse:Åkandevej 2
Postnr.:4330 Hvalsø

Har en stor passion for at dyrke min egen mad uden gift og forarbejde den til lækre retter. Har interesse for køkkenhave, bærbuske, grise, høns, formering, frøsamling, madlavning og hvad der ellers hører sig til, når man vil være en smule selvforsynende. Samler på viden fra kloge hoveder, som jeg afprøver og formidler videre til dem, der har interesse i at vide mere om giftfri havebrug.

Anne Grete Rasmussen

Fødselsår:1951
Beskæftigelse:Husholdningsøkonom, Ø-Haveambassadør, FruGrøn fra Sorø
Dyrket have siden:1957
Netsted:www.husarbejde.dk
E-mail:idemager@gmail.com
Telefonnummer:20652065
Adresse:Søskovvej 10
Postnr.:4180 Sorø

I 25 år har jeg som lektor undervist i fag, der relaterer sig til sundhed, ernæring, fødevarer og miljø på Ankerhus, University College, Sjælland.
Nu arbejder jeg freelance i mit eget firma FruGrøn.dk. Jeg holder kurser, foredrag, happening med smagsoplevelser. Gerne i tilknytning til naturen og med fokus på planternes indhold af sundhedsfremmende stoffer - fytokemikalier. Sidder i DN, Sorø og er tovholder på projekt SPIS SORØ - vildt og lokalt. www.spissorø.dk

Anneli Luig

E-mail:anneliluig@gmail.com

Interesseret i naturen som ramme for helbredet og helbredelse.
Tilknyttet til terapihave for stressramte - Haverefugiet i Sorø

Annette Tranberg Grandjean

Fødselsår:1962
Dyrket have siden:1984
E-mail:agratg@gmail.com
Adresse:Karrebækvej 863
Postnr.:4736 Karrebæksminde

Velkommen, jeg glæder mig til at høre fra jer.

Som uddannet haveambassadør glæder jeg mig til at kunne hjælpe jer med stort såvel som småt. Det kan være noget I skal igang med i egen have. Det kan være I gerne vil høre om skolehaver, skovhaver, byhaver, den lokale pø havegruppe eller noget helt andet. Kan jeg ikke selv klare det, kan jeg helt sikkert hjælpe jer via mit netværk som haveambassadør.
Så bare skriv!

Selv er jeg vild med haver!

Min bedstefar var gartner i Svaneke på Bornholm og jeg har helt sikkert fået min interesse fra ham. Min første have var en nyttehave i Ermelunden i Jægersborg. Min nuværende have er en stor præstegårdshave med nyttehave, blomsterhave, bærbuske, frugttræer, høns og bier og drivhus.

Jeg er selv med i PØ Næstved lokalgruppe og I er velkomne.

Glæder mig til at høre fra jer.

Astrid Harmundal

Fødselsår:1959
Beskæftigelse:PB Ernæring og Sundhed. Underviser, formidler, øko, mad, råvarer m.m.
Dyrket have siden:1982
E-mail:astridharmundal@live.dk
Telefonnummer:27206411
Adresse:Tinggården 70
Postnr.:4681 Herfølge

Siden 1996 bosat i Tinggården, hvor jeg er aktiv i haveforeningen Tinglyst.
Deler gerne ud af min viden om havedyrkning, kompostering, frø, anvendelse og tilberedning af råvarerne.
Tørrer hvert år planter til te m.m.
Har også tidligere erfaring med mindre dyrehold.
Kontakt mig gerne på mail eller telefon.

Belinda Harkjær Fredslund

Fødselsår:1984
Dyrket have siden:2007
Telefonnummer:20621126
Adresse:Kløvenhøjvej 7, Ydby
Postnr.:7760 Hurup Thy

Mit liv som haveejer begyndte sammen med et bæredygtigt byggeprojekt i en kolonihave. Processen med at bygge af ler, halm, træ og genbrug fik tankerne omkring det bæredygtige liv til accelerere. Vi blev mange erfaringer rigere, mødte spændende mennesker undervejs og blev fast besluttede på at vi også fremover skulle forholde os undrende. Hvorfor bygger vi som vi gør? Hvad er det vi spiser? Hvordan er det vi behandler jorden? Hvad gør vi med skraldet og spildevandet?

Jeg bor nu med min familie i et lille stråtækt hus. Et sted nogen ville kalde udkant, men for os mere er på forkanten. Et nøjsomt, men rigt liv med tid til det væsentlige. Her bliver græsplænen inddraget lidt efter lidt, til fordel for det der giver mere liv i haven: høns, afgrøder, buske og blomster. En fælleshave et stykke herfra skulle gerne give rigeligt forråd til vinteren og er samtidig et dejligt fællesskab at træde ind i.

Har du bæredygtige projekter i støbeskeen? Vil du gerne i gang med at dyrke haven? Jeg bidrager gerne.

Bente Ben-Hamadou

Fødselsår:1952
Beskæftigelse:Pensionist
Dyrket have siden:1981
Telefonnummer:30627290
Adresse:Humlebækgade 49 3.th
Postnr.:2200 København N

Bente Sørensen

Dyrket have siden:1982
E-mail:bsorensen@mail.dk
Postnr.:8632 Lemming

Som haveambassadør vil jeg gerne gøre det, at have en økologisk have, mere tilgængeligt ved afholdelse af arrangementer i vores netværk samt hjælpe nye haveejere i gang.

Birgit Brink Lorenz

Fødselsår:1953
Beskæftigelse:Lærer, nu efterlønner
Dyrket have siden:1985
E-mail:bbrinklorenz@gmail.com
Telefonnummer:21191410
Adresse:Møgelmosevej 7
Postnr.:6630 Rødding

Med en opvækst på landet er jeg født ind i at tænke i helheder, miljø og ansvarlighed. Helt ind i rygmarven ligger en dyb kærlighed til friske og gode råvarer, det være sig grøntsager, fisk eller kød fra dyr, der har haft et godt liv.
Efter mange glade år som lærer interesserer jeg mig nu primært for skolehaver og fælleshaver af enhver art. Sammen med to andre har jeg en økologisk have på 200 m², hvorfra vi er næsten selvforsynende. I egen have arbejder jeg med højbede og krydderurter. Som en naturlig forlængelse af haveglæden har jeg meldt mig ind i frøsamlerne. Også brugen af de skønne haveprodukter interesserer mig, bl.a. arbejder jeg med mælkesyregæring .
Økologi og bæredygtighed står som helt centrale emner i vor tid, og jeg har arbejdet med det på forskellig vis, både praktisk og teoretisk, bl.a. i et Comenius-projekt (elev-udveksling) om alternativ energi.
Jeg har gode erfaringer med at skrive oplæg, artikler, formålsbeskrivelser, ansøgninger til fonde m.m. og vil gerne gå ind i processer, hvor jeg kan bidrage ved at fungere som sekretær/formidler/facilitator.

Birgit Lindskov

Fødselsår:1959
Beskæftigelse:Landskabsarkitekt
Dyrket have siden:1980
Netsted:www.uderum.nu
E-mail:birgit@uderum.nu
Postnr.:8420 Knebel

Blandt jord og planter
finder jeg ro og energi
glæde, æstetik
og noget at spise
Glæden ved det hele
vil jeg gerne dele
med andre og ønsker at
flere vil finde roen og glæden
blandt jord og planter

Bjørn Gyde Poulsen

Fødselsår:1983
Beskæftigelse:Socialøkonomisk Landmand
Dyrket have siden:1994
E-mail:kongknallert@hotmail.com
Telefonnummer:60851564
Adresse:Pilemøllevej 4
Postnr.:2635 Ishøj

Jeg hedder Bjørn og er 31 år gammel og uddannet produktionsgartner. Det bedste jeg ved overhovedet er at beskæftige mig med selvforsyning hvad enten det er køkkenhave, bær og frugt avl, planteskole, opdræt af små dyr som fx ænder og kompostorme, fiskeri samt indsamling af vilde spiselige vækster. Jeg er desuden også meget interesseret i af konservere og lave mad af alle de gode sager samt selvfølgelig at fortælle andre om hvor givende og fantastisk det er at være selvforsynende. Jeg syntes det er sjovest at bruge så lidt maskiner som muligt og i stedet få sine dyr til at gøre arbejdet, dvs lade sine kaniner slå græsset, få ens ænder lave sneglene om til æg og få ens orme til at grave og gøde sin have. Jeg syntes også det er fedest lave alle disse ting så effektivt som mulig på så lidt plads som muligt.

Carina Bruun

Fødselsår:1979
Beskæftigelse:Gartner, Haveblogger, kontorassistent
Dyrket have siden:2005
Netsted:www.carinabruun.dk
E-mail:cba3011@gmail.com
Telefonnummer:26363011
Adresse:Kærbyvej 8
Postnr.:6950 Ringkøbing

Leger i min egen have, ’Haven i det Vestjyske’ der emmer af liv, der arbejdes hvert år med at forbedre haven og skabe diversitet via en mangfoldig plantesamling. Haven er under opbygning, så derfor er der områder i haven der ikke er udtænkt endelige planer for i nu, men de er på tegnebrættet. Haven rummer hovedsagelige mange stauder, men også prydgræsser, buske, frugttræer, bærbuske, træer og så er der et nyt køkkenhave areal under opbygning. Der tænkes meget i at lave forskellige rum i haven, så den hele tiden giver nye oplevelser til den besøgende, samt skal der være planter der forlængere sæson, så ikke alt afblomstre i løbet af par måneder. Da der også er børn i haven til dagligt, skal der også være plads til leg og at gå på opdagelse i dyrelivet i haven, så dette er også noget der bliver tage højde for i udformningsfasen. Op til haven har vi to ponyer der går og græsser et mindre areal af, som er med til at sætte en hyggelig og landlig stemning på solrige sommerdage… Jeg glæder mig meget til mit arrangement i 2016, hvor jeg har valgt at holde haven åben for besøgende i maj og august. Jeg håber at få nogle fantastiske dage med andre have glade mennesker! Mit ca. legeplads areal er på ca. 4.000-5.000 ud af samlet grund på 10.000 m²)

Min baggrund…
2016 Ansat som kontorassistent hos Danwest feriehusudlejning

2016 Deltager i Havefestival med haveselskabet, samt Praktisk Økologis åben havelåge -Haven er åben i weekenderne 25/26-6 og 13/14-8 -Så her er muligheden for at opleve ‘Haven i det Vestjyske’ i tidsrummet kl. 10-15

2016 Medarrangør af havenetværket ‘Mere liv i haven’ i Midt -og Vestjylland

2016 Medarrangør af projekt Fælles haver ved Vestjyllands Højskole

2015 Basis kursus som anlægsgartner.

2015 – 2016 Haveambassadør, et projekt lavet sammen med PØ (Praktisk Økologi) støttet op af Velux Fonden. Et tiltag i forbindelse med projektet “Mere liv i Haven”.

2015 Frivillig hjælper ved Høstmarked på Vestjyllands Højskole, sammen med Praktisk Økologi

2013 – til nu Blogger på min egen haveblog

2010 – 2013 Planteskolegartner uddannet fra Laubjergs Planteskole i Ringkøbing, samt Beder gartnerskole i Beder.

2007 – 2009 Ansat ved Turistgruppen Vestjylland i Hvide Sande

2003 – 2005 Kontoruddannet med økonomi fra Frydendahl Fiskenet i Hvide Sande

2002 – 2003 Mediegrafiker uddannelse på HTX i Herning (grundforløb)

1997 – 2000 Kolding Købmandsskole HHX

Fra 2006 til 2014 – er jeg også blevet mor til 3 dejlige børn.

Charlotte Horn

Fødselsår:1954
Beskæftigelse:Landskabsarkitekt
Dyrket have siden:1984
E-mail:chhohorn@gmail.com
Telefonnummer:26337504
Adresse:Spangsbjerghaven 113
Postnr.:6700 Esbjerg

Havedyrkning har fulgt mig hele mit voksenliv. Kolonihave og siden en stor fritidsgrund. Jeg er bredt optaget af det der gror: mangfoldighed i planter og vækstvilkår, økologi og balance og havens udtryk. Dyrkningsinteressen gror yderligere, når den deles i netværk med vidensdeling og alsidig inspiration.
Jeg vil gerne dele min erfaring med andre.

Claes Amundsen

Fødselsår:1964
Beskæftigelse:Kommunikationschef, Red Barnet
Dyrket have siden:2010
E-mail:claes@humankind.dk
Telefonnummer:40892525
Adresse:Ledreborg Allé
Postnr.:4320 Lejre

Uddannet journalist. Har de sidste mange år arbejdet med kommunikation om social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed. Er ansat i Red Barnet som chef for kommunikation og fundraising.
Bor i Lejre, hvor jeg i 2015 har købt et hus med én stor græsplæne, som jeg er ved at gøre til have: Køkkkenhave, mini-skovhave, præriebed og æbler er mine første projekter, der først lige er ved at tage form.
Haveambassadør fra hold 3.
En nysgerrig, tillidsfuld, optimistisk realist med både kampgejst og hængekøje.

Dayana Vitorino Villegas Skov

Fødselsår:1976
Beskæftigelse:Konsulent Ecological Agriculture
Dyrket have siden:1986
E-mail:dayavito@hotmail.com
Telefonnummer:50842728
Adresse:Fagerlien 4, Egum
Postnr.:7000 Fredericia

Jeg er vokset op både på landet og i byen. På landet havde vi en gård, hvor vi dyrkede forskellige sorter af økologiske majs, kartofler og andre grønsager. I byen hvor vi har haft en demonstration by have, der samtidig har givet blomster og grønsager til husholdningen.
Jeg er uddannet agronom, og har internationale kandidatkurser fra universitet i Agroøkologi, sociologi og bæredygtig landbrug, og har færdiggjort en del af en Ph.d. indenfor samme emme.
I den sidste tid har jeg været med i projekter indenfor biodynamisk jordbrug med fokus for kompostering og de biodynamiske præparater.
Min have Valerianahaven ( Valeriana Garden) er en økologisk og biodynamisk landbohave hvor jeg dyrker grøntsager, krydderurter og spiselige blomster. Jeg er i gang med at plante en skovhave med plads til naturens egne nytte-, prydplanter og lægeplanter. I haven holder vi høns og bier.
Jeg tilbyder min hjælp indenfor jordbrug, havebrug og urban gardening. Jeg har mange års erfaring med dyrkning af spise og prydplanter i både bymiljø og på landet. Som del af Valerianahaven har jeg også en mindre butik med strik hovedsageligt i alpaca uld og mange andre håndlavede ting til salg. Efter årstiderne der er planter, krydderurter, grønsager og frø til salg. Også artikler/boger om økologisk og biodynamisk dyrkning, selvforsyning og foldere med mad opskrifter.

Jeg er konsulent til
Valeriana Consult: Ecological agriculture/ Agroecology: Susteinable organic farming, biodynamic farming, permaculture, urban farming, indigenous agriculture, natural farming.
Valeriana Consult er en personlig virksomhed, der vil gerne formidle økologi. Der udføres og tilbydes have rådgivning til private og institutioner. For institutioner og grupper er det muligt at besøge haven.
Som konsulent indenfor for havebrug tilbyder jeg rådgivning og praktisk vejledning til at komme i gang med
• Planlægning og opsætning af en økologisk, biodynamisk, selvforsynende og spiselig have.
• Fremstilling og produktion af kompost, så-jord i din egen have.
• Indsamling og brug af frø i egen have.
• Nyttige naboplanter til din køkkenhave.
• Planlægning og vedligeholdelse af en køkkenhave for travle familie.
• Køkkenhaven om vinteren.
• Urban gardening. Den økologiske, eller biodynamiske selvforsynende have i byen.
Jeg tilbyder havebesøg, rundvisning, kurser og foredrag om overstående emner i min have og til foreninger osv. Du er meget velkommen til at komme og tage en snak med mig, sende en e mail eller ringe til mig.
Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i Fagerlien 4, Egum 7000 Fredericia.
www.oekologi.dk/oekohaver/70.htm
Mobil: 50842728 Email: dayavito@hotmail.com Facebook: Dayana Vitorino V. Skov / Valeriana Garden
Med venlig hilsen
Dayana Vitorino V. Skov

Ejgil Byskov

Fødselsår:1962
Beskæftigelse:Gartner, Lærer, Tjener, Handicaphjælper
E-mail:merelivihaven@hotmail.com
Telefonnummer:25470130
Adresse:Jernbækvej 5, Ramløse, Helsinge
Postnr.:3200 Helsinge

Haven.
Jeg har dyrket have når jeg har haft mulighed for det. Jeg søger altid at have noget spiseligt i min have - det er en fryd og en pryd. Jeg nyder at spise mad jeg selv har dyrket. Nyder at hente frisk mad direkte fra min egen have!
Jeg har således en del erfaring i at udnytte en alm. parcelhushave til en spiselig have.
Jeg eksperimenterer med at udnytte haven godt og få en have med stor diversitet - for øjet, for haven, for insekterne og for min mave! :-)

Krydderurter.
Krydderurter har altid en stor plads i min have. De er smukke, de blomstrer, så insekter er også vilde med dem. De smager godt i min mad - og er gode for min sundhed. Jeg bruger altid store mængder krydderurter.
Har man ikke meget tid eller plads i sin have - er det nok ved dyrkning af krydderurter, man nemmest får den største gevinst ved havedyrkning.

Skolehaver
Jeg er pt involveret i etableringen af skolehave i Ramløse. Så der samler jeg også erfaring.

Desuden har jeg små planer om mere jord til decideret dyrkning af grønt. Så jeg kan blive mere selvforsynende!

Eva Nikolajsen

Fødselsår:1969
Beskæftigelse:Arbejder med mennesker med demens
Dyrket have siden:1989
E-mail:eva.nikolajsen@gmail.com
Telefonnummer:26962880
Adresse:Alkenvej 67B
Postnr.:8660 Skanderborg

Jeg blev haveambassadør for bedre at kunne handle på alle de skøre idéer jeg og andre fra mit lokalområde får.
Økologiske, bæredygtige og biodiverse idéer med et twist, som f.eks. det gåseprojekt jeg er med i for tiden. Se gerne mere på alken.dk!

Efter haveambassadørkurset har jeg fået blod på tanden for at sætte gang i havegrupper i landbyerne, hvis nogle er interesserede i at hjælpe hinanden med at få mere liv i haverne. Men først til vinter! Lige nu har jeg for travlt…
Vi kunne også lave fælleskompost, hvor vi i fællesskab kan få mere ud af haveaffaldet.

Min hovedinteresse for tiden er at lære at bruge af de spiselige, flerårige planter, der forresten også kan findes i staudebedet, så mit bidrag til »plastik-og-glasulds«-grøntsagsproduktionen bliver så lille som muligt.
Her har jeg efterhånden en solid viden og forsøger at inspirere andre til at ta’ springet ind i en ny grøntsagsverden.

Personligt kan jeg fortælle, at jeg har gravet mange græsplæner op gennem tiden for at lave urtehaver. Nu er jeg på en rejse ind i skovhave- og permakulturuniverset og ved meget mere om at undgå alt græsplæne-graveriet, men ved også at jeg har meget at lære endnu.

Eva Skjødsholm

Fødselsår:1952
Beskæftigelse:Tidligere underviser, nu efterlønner
Dyrket have siden:1970
E-mail:evasskjoedsholm@gmail.com
Telefonnummer:51944870 fastnet 86974870
Adresse:Borupvej 107
Postnr.:8543 Hornslet

Jeg er meget interesseret i havebrug af den slags, som giver afkast i form af spiselige afgrøder, men det skal også være smukt! Ikke på en meget regelret måde, for i min have får naturen også lov til at råde. Nogle vil måske synes, at det hele bliver lidt rodet og ret vildt, men for at der kan være plads til en mangfoldighed af pollen-og nektarkilder, må blomster, også de vilde få lov til at stå i rækken med gulerødder. Sammenhængen imellem haven og køkkenet betyder meget i min hverdag, og jeg vil gerne hjælpe andre med at forandre græsplænen til et frodigt bed, som kan give oplevelser ved spisebordet.
Jeg vil gerne være med til at bevare gamle sorter, og også at afprøve sorter, som ikke er af dansk oprindelse. Er medlem af Frøsamlerne, som er en guldgrube for udveksling af frø og viden.
Et lidt større projekt, som rækker ud over vores hække er ønsket om at etablere flere levesteder for bier, både honningbier, men også de vilde bier. I byerne er der flotte initiativer, men det halter voldsomt bagefter på landet med intensivt landbrug og monokulturer. Kan vi sammen gøre vores nærmiljø lidt rigere på mangfoldighed i flora og fauna?
Jeg bidrager gerne med viden om køkkenhave og stiller gerne op for mere »Liv på landet«.

Grete Clementsen

Fødselsår:1948
Beskæftigelse:Eks. Naturpædagog
E-mail:grete.clementsen@icloud.dk
Telefonnummer:21224639
Adresse:Nellikevej 21, Vester Såby
Postnr.:4330 Hvalsø

Hanne Tindal Madsen

Fødselsår:1963
Beskæftigelse:Underviser HTX, kemi/biologi, snart yogalærer
Dyrket have siden:2008
E-mail:htindalm@hotmail.com
Telefonnummer:30682640
Adresse:Sallingvej 70, Vindbllæs
Postnr.:9670 Løgstør

Hejsa
Jeg er fra hold 3.
Du kan læse om min have her
havelyst.dk/haver/hannes_aabne_oekologiske_have/havebeskrivelse.html
Mine planer som haveambassadør tager pga. en dårlig ryg udgangspunkt i min egen have, som jeg forhåbentlig fra midt sommer i år, vil holde åbent i mange weekender. Jeg starter dog her i marts med et arangement i samarbejde med Vesthimmerlands kommunes Naturvejleder, hvor vi vil bygge fuglehuse, insektboer og pindsvinebo.
Elektronikmekaniker ved flyvevæbnet, Biolog fra Odense universitet (SDU) og nu i gang med at uddanne mig til yogalærer.
Tidligere natur-/miljøkonsulent ved AGRI Nord nu på HTX, Erhvervsskolerne Aars i kemi og biologi. Snart som yogalærer i eget firma.
Gift med en konventionel svineproducent, mor til en søn og bonusmor til en af hvert køn. Hundeejer til både fryd og fortrydelse, når man har have :)

Helle Justesen

Fødselsår:1962
Beskæftigelse:Lønkonsulent
Dyrket have siden:1990
Netsted:www.helleshoj.dk
E-mail:Helle@helleshoj.dk
Telefonnummer:26394859
Adresse:Niløsevej 10A
Postnr.:4293 Dianalund

Jeg har dyrket have siden 1990 og er i dag den lykkelige ejer af en stor, gammel have, der både rummer prydhave, urte- og køkkenhave.
Mit første skridt på vejen til at dyrke økologisk har været at dyrke en giftfri have. Da jeg har delt køkkenhaven med rådyr og dræbersnegle, har jeg hegnet haven fuldstændig ind, og 4 indiske løbeænder er flyttet ind!
Mit mål som haveambassadør er:
At formidle økologi i praksis og skabe aktiviteter lokalt, der kan styrke økologien.
At bidrage til at vi i fællesskab kan inspirere hinanden, sprede viden, dele erfaringer, netværke og udfordre hinanden fagligt.

Helle Margrethe Boesen

Fødselsår:1958
Beskæftigelse:P-ingeniør samt lokal aktør for skolehaver og fælleshaver
Dyrket have siden:1968
Netsted:www.havevirke.dk
E-mail:hellemargretheboesen@gmail.com
Telefonnummer:+45 20306767
Postnr.:5690 Tommerup

Helle Schwaner

Fødselsår:1974
Beskæftigelse:Bogholder
E-mail:helle@schwaner.com
Telefonnummer:31200323
Adresse:Råmosevej 13
Postnr.:4200 Slagelse

Hervé Lognonné

Fødselsår:1954
Beskæftigelse:Medborger
Dyrket have siden:1988
E-mail:sv@station61.dk
Telefonnummer:60959102
Adresse:sørupvej 61
Postnr.:5700 Svendborg

Franskmand, på borgerløn (efterløn), kok (forhenværende), højskole/seminarielærer i kunst og håndværk (forhenværende), socialarbejder (forhenværende), amatørkunstner, køkkenhavedyrker, haveambassadør, wayfarersejler,

Jette Andersen

Fødselsår:1949
Beskæftigelse:Bibliotekar, nu pensionist
Dyrket have siden:2006
E-mail:jette.andersen165@gmail.com
Postnr.:2500 Valby

- Har nyttehave i Valby
- Arbejder for mere liv i haven og flere »Åbne havelåger«
- Medstifter af PØ (Praktisk økologi) netværket Valby/Frederiksberg
Jeg er optaget af selvforsyning, biodiversitet og frøsamling

Jette Vangslev

Fødselsår:1961
Beskæftigelse:Chefkonsulent
Dyrket have siden:1983
Netsted:www.dall.dk
E-mail:Jette.vangslev@bjert.dk
Telefonnummer:24201062
Adresse:vesterløkke 9b
Postnr.:6091 Bjert

Aktiv i miljøbevægelsen NOAH i 80-erne. i 90-erne og 00-erne stod den på uddannelse og 3 børn. Nu er jeg klar igen til at gøre noget der ligger uden for mig selv, ud fra mottoet.: TÆNK GLOBALT & HANDEL LOKALT

Karin Andersen

Fødselsår:1956
Beskæftigelse:Folkeskolelærer
Dyrket have siden:1982
Telefonnummer:22462855
Adresse:Ejdamsvej 33
Postnr.:4140 Borup

Jeg bor sammen med min mand i et landhus med køkkenhave, frugthave, drivhus, høns og bier.
Jeg prioriteter artsrigdom og biodiversitet, og dyrker med sædskifte og blandingskultur.
Jeg prioriterer en høj grad af selvforsyning af sunde råvarer. Udover dyrkning af grøntsager og frugt fremstiller vi æblemost, cider og honning.
Jeg glæder mig over at fremstille sunde og velsmagende måltider af egne produkter, og deltager i flere madfællesskaber.
Jeg er lærer på Borup Skole, hvor jeg har startet en lille skolehave. Jeg har erfaringer med hvordan man kan bruge haven i undervisningsmæssig sammenhæng, og har planer for en udvidelse.
Jeg kan dele erfaringer og viden, hjælpe andre i gang og har planer om at etablere et lokalt netværk.

Kristine Amstrup Jørgensen

Fødselsår:1987
Beskæftigelse:Miljø – og udviklingskonsulent
Dyrket have siden:2013
E-mail:amstrupkris@gmail.com
Postnr.:2000 Frederiksberg

Kristine Fenger

Fødselsår:1990
Beskæftigelse:Studerende
Dyrket have siden:2009
E-mail:kristinefenger@hotmail.com
Telefonnummer:21916215
Adresse:Tunnelvej 11
Postnr.:5690 Tommerup

Jeg er optaget af at leve symbiotisk med resten af verdens væsner, af at lære naturen at kende gennem både teori og praksis. Jeg læser filosofi kombineret med biologi - en fantastisk meningsfuld kombination! Gennem biologien (og havearbejdet, og gåturene, og rideturene, og….) lærer jeg naturen at kende, og gennem filosofien lærer jeg (blandt andet, og især gennem miljø-etik) at stille spørgsmålstegn ved min oplevelse af den og færden i den.

Ting jeg (blandt andet og andre) elsker: Permakultur, økofilosoffer som Arne Næss, vilde bier, morgenfruer, tåge, at spise hindbær fra busken, duften af hyldeblomster og roser og regnvejr, når frø folder sig ud til en lillebitte spire, lyden af fuglesang, at hilse på alle de vilde beboere i min have ...

Lars Sonne-Hansen

Fødselsår:1960
Beskæftigelse:Forstander suhrs Højskole
Dyrket have siden:2012
Netsted:Suhrs.dk
Telefonnummer:30492532
Adresse:Nivåvænge 205
Postnr.:2990 Nivå

Som haveambassadør vil jeg særligt have fokus på grøn omstilling i kolonihavesammenhæng og generelt i mit lokalområde.
Jeg er også en del af husholdningsnetværket, hvor det især er mad og måltider jeg brænder for.
Det er især køkkenhaven jeg brænder for.
Min havelåge er åben, når jeg ellers er der.
Købte kolonihave i haveforeningen Stormosen i Dageløkke ved Humlebæk i september 2012.
Er fra hjem med komfur og er optaget af mad, måltider og husholdning, særligt i relation til kultur, selvforsyning og bæredygtighed.
Har siden 2005 været forstander på Suhrs - husholdningsskole. Vi omlagde den til højskole i 2011.

Lene Abro

Beskæftigelse:Koreograf, danser, lærer, Qi Gong instruktør
E-mail:leneabro@gmail.com
Telefonnummer:24433572
Adresse:Mosetoften 7
Postnr.:2600 Glostrup

Bor i udkanten af København op til fredede områder i hus fra 1935 med have på 900 m². Haven er inddelt i afsnit med skovhave, dufthave, urtehave, sydlandske stenterrasser, vandsten, hønsegård. Økologi, genbrug, kompost danner baggrund for ”det vilde liv” i haven, hvor æstetik idealer svæver over vandene og blomsterbuerne. Haven er åben for besøg efter aftale i sommermånederne. Der kan evt. bestilles suppe, tærte, te, pesto, salat af havens vilde urter.

Lilli Christoffersen

Fødselsår:1951
Beskæftigelse:Gymnasielærer i biologi
Dyrket have siden:1984
E-mail:brochris@mail.tele.dk
Telefonnummer:21718713
Postnr.:9520 Skørping

Jeg er vokset op på en gård, hvor selvforsyning var en selvfølge. Jeg fik allerede dengang en stor interesse for planter og dyr - en naturglæde, der senere blev til uddannelse og job.
Jeg har i mange år haft en parcelhushave, der de sidste 7-8 år er dyrket efter økologiske principper. Haven er præget af frodighed, til gavn for de vilde insekter og for de to bistader med fredelige bier, der står bagerst i haven. En lille hønseflok er med til at give liv i haven og levere gødning til køkkenhaven.
Foruden køkkenhaven er der drivhus, frugttræer, frugtbuske, stauder og roser. Året rundt kan der plukkes en buket blomster- stor eller lille.
Er du ny haveejer, hjælper jeg dig gerne med tips og tricks til at komme i gang med at dyrke din have - eller bare en lille del af haven. Jeg håber, at endnu flere vil blive inspireret til at dyrke haver og få mere liv i by og på land. Haver kan være alt fra »en spirende interesse«, krukker på terrassen, små parcelhus/kolonihaver og store landbohaver.

Line Frederiksen

Fødselsår:1972
Beskæftigelse:Censor, zoneterapeut, socialpædagog mm.
Dyrket have siden:2001
E-mail:linefrederiksen37@gmail.com
Telefonnummer:24917020
Adresse:Under Himlen 4
Postnr.:4500 Nykøbing Sj

Jeg bor i en økologisk landsby i Egebjerg, Odsherred og har dyrket have i nogle år efter jeg forlod lejlighedsmiljøet. Det at dyrke have, har jeg oplevet siden jeg var barn, hvor jeg hjalp min bedstefar i haven, hvilket jeg elskede.
Jeg har eksperimenteret med det biodynamiske og har brugt såkalenderen både ved forspiring, plantning, lugning og høst. Jeg synes det er en spændende, hyggelig og struktureret måde at dyrke på.
Det var lidt om mig :)

Lisbeth Bidstrup Madsen

Fødselsår:1972
Beskæftigelse:Landskabsarkitekt
E-mail:lisbeth@1150.dk
Telefonnummer:22586839
Adresse:Graven 10, 1.tv
Postnr.:8000 Aarhus C

Louise Sø

Fødselsår:1972
Dyrket have siden:2004
E-mail:louise.soe@get2net.dk
Telefonnummer:60877128
Adresse:Herluflillevej 54, Herluflille
Postnr.:4160 Herlufmagle

Dyrker køkkenhave, prydhave, nuet og nydelsen.
Høns og løbeænder er en uundværlig del af min haves kredsløb.

Malene Mann Sørensen

Fødselsår:1958
Dyrket have siden:2006
E-mail:sinddans@gmail.com
Telefonnummer:24844012
Adresse:Svendborgvej 15 R
Postnr.:5762 Vester Skerninge

Marianne Eriksen

Fødselsår:1958
Beskæftigelse:Lærer og zoneterapeut
Dyrket have siden:1986
E-mail:marianne.eriksen1@skolekom.dk
Telefonnummer:27287707
Adresse:Lammestrupvej 38
Postnr.:4140 Borup

Økologi er en del af min hverdag. Jeg bor på en landejendom med skoven som baghave, og det er en stor glæde for mig at være i naturen. Det er vigtigt for mig, at den mad min familie og jeg spiser er dyrket på en bæredygtig måde. Jeg har dyrket økologiske grønsager i min have i mange år, og jeg nyder at lave sund og velsmagende mad af egne råvarer. Jeg vil meget gerne være med til at starte et lokalt have netværk.

Marie Ravnmark

Fødselsår:1978
Beskæftigelse:Projektmedarbejder
E-mail:marieravnmark@hotmail.com
Telefonnummer:50983553
Adresse:Utterslevvej 17F, 6th
Postnr.:2400 København NV

Økologi fylder meget i mit liv: i mine indkøb, mine daglige valg, i mine drømme, på min altan! Jeg har været flittig hjemmedyrker siden 2008 og jeg har lavet masser af fejl; sået for tidligt, glemt at nippe, beskåret for hårdt.
Ud over at være aktiv hjemmedyrker, høster jeg jævnligt af byens grønne gaver og har siden efteråret stået i spidsen for et haveudvalg i min andelsforening, hvor vi sammen har designet vores fælleshave. Derudover har jeg lavet en byhave i Albertslund, så jeg har noget erfaring med at lave grønne rum.
Jeg kender både gårdmanden, gartneren og den gamle kones forkærlighed for rosenbede og orden. Både mit arbejdsliv og mit frivillige virke i forskellige foreninger har trænet mig i at facilitere læringsprocesser og indgå i samarbejdsgrupper, hvor dialog og udvikling er i centrum. Det er noget, jeg som haveambassadør vil kunne bidrage med,og forhåbentlig bruge til at åbne op for flere blandede bede med gode biplanter og færre fliser.
Jeg kan hjælpe dig med projekter fra vugge til krukke: ideudvikling, design, fundraising, proces, frivillige, evaluering...:)

Mette Hansen

Fødselsår:1981
Beskæftigelse:Underviser, projekleder, øko warrier, eventmager, biavler m.m.
Netsted:www.giveadamn.dk
E-mail:i@giveadamn.dk
Telefonnummer:22393910
Postnr.:2730 Herlev

- Kolonihaveejer
- Permakulturinspireret
- Har høns og bier (eller også har de mig?)
Underviser bl.a. i faget Urban Selvforsyning på Suhrs Højskole.

Mette Telling Steenholdt

Fødselsår:1957
Beskæftigelse:Pædagog, handicaphjælper
Dyrket have siden:1978
E-mail:mettetelling@gmail.com
Telefonnummer:28605519
Adresse:Dyrehavevej 1, Ny Nørup
Postnr.:7182 Bredsten

Hej
Jeg er opvokset i landbruget og har siden barnsben levende interesseret mig for landbrug, natur og miljø.
Oprindelig er jeg uddannet revisionsassistent i landbrugsregnskaber. Jeg har i tidens løb haft forskellige haver og en gård og har konsekvent dyrket det økologisk siden 1982.
Ved livets omskiftelser bor jeg nu i Ny Nørup og nyder min lille parcelhushave sammen med min kæreste. Vi forsøger at være så selvforsynende som det er praktisk muligt.

Mette Zippora Leth Schmidt

Fødselsår:1976
Beskæftigelse:Projektleder, Åben land planlægger
Dyrket have siden:2007
E-mail:mette@gaasevig2.dk
Telefonnummer:22885600
Adresse:Gåsevig 2
Postnr.:6100 Haderslev

Mit interesseområde er børn og haver. Hvordan kan børn få en relation til natur og fødevareproduktion gennem deres opvækst. Det er et spørgsmål, jeg er optaget af, og det er omdrejningspunktet for de projekter, som jeg vil arbejde med.

Jeg har altid været havebegejstret - tidligere har jeg mest været optaget af prydhaver og økologisk jordbrug. I min egen have snupper jeg ideer fra skovhaven, køkkenhaven og permakultur og forsøger mig frem i vores forholdsvis nyeetablerede bondegårdshave. Her blev en gammel have lagt om i græs for ca. 20 år siden. Det prøver jeg at »rette« op på.

Olav Scheunemann

Fødselsår:1960
Beskæftigelse:Bygningskonstruktør/sagsbehandler
Dyrket have siden:1987
E-mail:olavmann45@gmail.com
Telefonnummer:20161970
Adresse:Ravnholtvej 24
Postnr.:5853 Ørbæk

Havelysten går mest på at dække vores behov for mad, blomste og råhygge. Biodynamik sørger for yderlig skønhed.
God viden om økologisk byggeri
Projekt: at give havemod til nybegyndere med ledige arealer

Ole Dall

Fødselsår:1957
Beskæftigelse:Miljøkonsulent
Dyrket have siden:1967
Netsted:www.dall.dk
E-mail:ole@dall.dk
Postnr.:6091 Bjert

Jeg har haft have og drivhus med grøntsager, frugt, vin, bær, dyr og drivhus »altid«, og vil gerne hjælpe andre i gang med gode råd og praktisk hjælp. Jeg har bygget drivhuse, hønsehuse, kompostkasser, dyre- hegn og huse mm. så bare spørg hvordan man kommer i gang og hvor man skaffe hvad der skal bruges. Jeg vil også gerne hjælpe med at starte skolehaver i lokalområdet, og så er jeg med i bjert/kolding havenetværk. Er dit projekt sjovt bidrager jeg gerne.

Pia Just Andersen

Fødselsår:1950
Dyrket have siden:1980
Netsted:www.piajust.dk
E-mail:pia@dadlnet.dk
Telefonnummer:27269710
Adresse:Langeland
Postnr.:5900 Rudkøbing

Jeg har dyrket økologisk have i 35 år – siden jeg blev færdig med at læse og flyttede fra Århus ud på landet. I nogle år drev jeg sammen med en kæreste et lille husmandsbrug på 16 tdr. land, som vi midt i 80’erne omlagde til økologisk drift. I dag bor jeg på Langeland, hvor jeg har en 2600 m² stor have med fritgående høns, 14 store højbede til grøntsager og skovhave, der rummer mange spiselige bær, frugter, krydderurter og andre spiselige urter, store og små træer og buske, blomster, løgvækster, roser og stauder. Jorden holdes dækket hele året – og tilnærmelsesvis ukrudtsfri – af enten planter i vækst eller kviste, blade, tang og lign. Jeg graver den aldrig. Jeg er optaget af at skabe et miljø med plads og mulighed for stor biodiversitet. Jeg håber, at vi med tiden kan blive en gruppe her på Langeland, der kan dele glæden ved og overskuddet fra vore haver, og som kan støtte hinanden i at fremme en bæredygtig udvikling på vores smukke ø.

Randi Beierholm

Fødselsår:1972
Dyrket have siden:1982
Netsted:www.jyskeskolehaver.dk
E-mail:randibeierholm@gmail.com
Telefonnummer:22 58 96 26
Adresse:Burgådevej 12, Sdr. Vissing
Postnr.:8740 Brædstrup

Jeg er stifter af foreningen Jyske Skolehaver.
Foreningen yder rådgivning til skoler og institutioner omkring start og drift af skolehaver.
Der ud over driver foreningen et lokalt fritidstilbud, hvor jeg underviser børn i at dyrke økologisk.

Randi Lauridsen

Fødselsår:1970
Beskæftigelse:Projektleder
Dyrket have siden:2005
Telefonnummer:29874440
Postnr.:2605 Brøndby

Lykkelige ejer af stor villahave i brøndby. Her dyrker jeg grøntsager til eget forbrug, der er høns og bier og ukrudt i massevis.

Har dyrket have i ca. 10 år og har forvandlet haven fra græsplæneørken til selvforsyningshave, men er på ingen måde færdig.
At lave en have er for mig en rejse, og haven har udviklet sig og ændret sig med ændrede ideer og ønsker.

Jeg drømmer om at starte Mere liv i haven netværk på vestegnen, så hvis du vil være med, så hører jeg gerne fra dig.l

Arbejder som projektleder i IT branchen, og er næstformand i Praktisk Økologi.

Sanne Bjerg

Fødselsår:1984
Beskæftigelse:IT Arkitekt
Dyrket have siden:2008
Telefonnummer:27472027
Postnr.:2670 Greve

Jeg har en ganske almindelig parcelhushave syd for København, hvor jeg siden vi flyttede ind i 2012 har dyrket grøntsager, blomster og stille og roligt inddraget mere og mere af græsplænen. Min have er mit frirum og min legeplads, hvor alt er muligt og jeg tør prøve alt.

Hvorfor blev jeg haveambassadør?
Økologien har været med mig så længe jeg kan huske. Min mor købte alt hun kunne finde økologisk, selv inden Ø-mærket kom til, og jeg har taget det med videre som en helt naturlig del af mine vaner. Jeg og min have lever særdeles fint uden sprøjtemidler og kunstgødning, og jeg glædes næsten dagligt over det voksende dyreliv i min have. Et budskab jeg gerne vil formidle videre.

Hvad vil jeg gerne gøre i mit virke som haveambassadør?
Jeg vil gerne hjælpe, specielt nye, haveejere i gang. Jeg har efterhånden fået en del erfaring siden min start med chili og tomater i rækkehushaven, og jeg lærer stadig.

Hvad kan jeg hjælpe andre med?
Opstart, mentor, frøspiring, podning, praktisk erfaringer og ideer.

Susan Dam Andersen

Fødselsår:1981
Beskæftigelse:Tilbudsberegner ved Byggros
Dyrket have siden:2000
Netsted:www.gro-odense.dk
E-mail:susan_andersen@outlook.com
Telefonnummer:61304906
Adresse:Nedergade
Postnr.:5000 Odense C

Jeg er formand for Gro Odense Byhaver som driver Flakhaven og Åhaven og som i 2015 fik doneret midler fra Grønne Ildsjæle.

Planteskolegartner gennem 10 år med arbejdspladser som Thymes Planteskole, Botanisk Have i København, Aldershvile Planteskole.

Viden om roser, sirebuske, frugtbuske, stauder og slyngplanter.

Uddannet Pba i Jordbrugsvirksomhed (Natur & Miljø) fra Dalum landbrugsskole.

Viden om naturtyper, beskyttet landskab, biodiversitet, vilde bestøver.

Arbejder i Byggros med salg af grønne tage og andre LAR løsninger.

Susan Urbanus

Fødselsår:1978
Beskæftigelse:Dutch teacher for adults/ Biologist looking for a job
Netsted:www.linkedin.com/in/susanlurbanus/
E-mail:susan.urbanus@gmail.com
Postnr.:5260 Odense S

In the Netherlands, where I grew up, I studied Biology and subsequently did my PhD in the field of Molecular Plant Biology. While my husband and I were living in Germany, I decided to move away from the traditional academic career at the university and move into the field of science education for children, including nature education.

Since our move to Odense in February 2015, I have been actively looking for opportunities to teach younger children about gardening, ecology, biodiversity and the biological sciences.
I was therefore very happy when I had the opportunity to become a volunteer at Haver til Maver Odense/Skolehaven Falen, where Thomas Høgedal does just that with Danish children.
In collaboration with International Community Odense, I am also planning garden events and activities for international families with children in Skolehaven Falen in 2016.
In addition, I am also a board member of the city gardening association Gro Odense Byhaver and am involved in organizing different types of events for this association in collaboration with other (green) organizations in Odense.

Susanne Petersen

Fødselsår:1966
Beskæftigelse:Folkeskolelærer
Dyrket have siden:1995
E-mail:sakspapir@gmail.com
Telefonnummer:20899329
Adresse:lilleskovvej 20
Postnr.:5690 Tommerup

Jeg vil gerne være med til at slå et slag for mere bæredygtig levevis med plads til masser af liv for alle havens beboere.
Er du ny haveejer, hjælper jeg gerne med tips og ideer til at komme i gang med en overkommelig og hyggelig have.
Jeg er den dovne haveejer, og jeg mener, at den giftfrie have kan realiseres med god planlægning og minimal indsats. Så alle, der har en have, kan være med.

¨Min have er ikke perfekt på nogen måde, men den er grøn, frodig og garanteret giftfri. Bunddække er genialt og frugttræer er både nyttige og smukke. Og der er liv, også for insekterne. Et lille stykke græsplæne bliver måske ikke slået, bunker af kviste og grene får lov til at ligge. Lidt krydderurter og stauder er der også, men vigtigst af alt er, at den økologiske have ikke behøver at være et kæmpe projekt. “ Der skal også være plads til hængekøjen.”

Søren Lose

Fødselsår:1972
Beskæftigelse:Billedkunstner
Dyrket have siden:1980
Netsted:www.sorenlose.dk
E-mail:losesoren@gmail.com
Telefonnummer:40737765
Adresse:Haderslevgade 28
Postnr.:1671 København V

Mit haveambassadørvirke starter i min kolonihaveforening i København. Det er mit mål at gøre haveforeningen mere bæredygtig og økologisk, hvilket er en spændende udfordring i et gennemgående konventionelt og traditionelt miljø. Derfor har jeg dannet et åbent havenetværk, som jeg håber vil skabe meget mere liv og snak på tværs af havegangene på sigt. Her vil vi løbende arbejde på en række konstruktive økologiske tiltag så som fælleskompostering, bihold og holde workshops i økologisk havebrug.
Jeg har dyrket økologisk have siden jeg var barn ude på landet på Lolland og kolonihave siden ca. 2000 i København.

Tanja Aertebjerg

Fødselsår:1969
Beskæftigelse:Projektleder Miljøpunkt Østerbro
Dyrket have siden:1976
Netsted:www.aertebjerg.nu
E-mail:tanja@aertebjerg.nu
Postnr.:2100 København Ø

Elsker min gårdhave på Østerbro, at dyrke min mad selv, og skabe liv i haven for insekter og fugle. Har læst biologi på KU, og haft blomsterbutik i 16 år, men er nu gået 100% på bæredygtig omstilling og økologi - specielt med selvforsyning i byerne for øje.

Thirajane Aurora

Beskæftigelse:Selvstændig med regnskab og coaching
Dyrket have siden:2012
Netsted:www.alfehytten.dk
E-mail:natur@alfehytten.dk
Postnr.:7400 Herning

Mine interesser ligger i permakultur, bevaring af de oprindelige frøsorter (Frøsamlerne), udbredelse af økologi og lign. metoder til at passe på vores jord, så der også er noget til vores efterkommere. Jeg ønsker at mit liv skal have et positivt aftryk på jorden.

Dette gør jeg i form af min hjemmeside, facebookgrupper, deltagelse i fysiske arrangementer plus at jeg forsøger at være det gode eksempel.

Du kan læse mere om mig på min hjemmeside www.alfehytten.dk

Thomas Guldbæk

Fødselsår:1966
Beskæftigelse:Naturvejleder, Formidlingschef, Projektleder
Dyrket have siden:1971
E-mail:thomas@gaarden.nu
Telefonnummer:29275964
Adresse:Brommevej 26
Postnr.:3760 Gudhjem

Går meget snart igang med at skabe et lokalt netværk og spændende aktiviteter på Bornholm. - Så mere tekst følger!!!
Men kan du ikke vente - eller vil du gi en hånd med - så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Villy Juknelis

Fødselsår:1985
Beskæftigelse:Marketingkonsulent
Dyrket have siden:1985
E-mail:villy.juknelis@gmail.com
Telefonnummer:52762549
Adresse:Violvej 10 st 4
Postnr.:6000 Kolding

Jeg bor i Kolding og jeg har en kolonihave på 350 kv.m. som rummer alt fra grøntsager, frugttræer og bærbuske til blomster og andre prydplanter. Jeg går meget op i have æstetik og for mig er det helt afgørende at haven er mangfoldig og stadigvæk ser pænt ud. På min blog vilhave.wordpress.com kan I læse mere om mine have relaterede projekter som ruller fra forår 2016.