2700kulturdag Vil du være med?

Lise Buch, 20. marts 2018

Peter Rønn, Leder af 2700Kulturdag
skriver
Lørdag den 9. juni 2018 kl. 11 fejrer vi 10 års jubilæum for vores kulturdag på Brønshøj Torv.

2700Kulturdag er en tilbagevendende lokal kulturbegivenhed, der er med til at skabe liv i bydelen og sætte fokus på al den gode kultur og de fritidsaktiviteter, der finder sted i Brønshøj-Husum-Tingbjerg.

Dagsfestivalen arrangeres af Brønshøj-Husum Lokaludvalg i samarbejde med Peter Rønn Musikoplevelser og ønsker at forene lokale aktører og skaber netværk mellem foreninger, institutioner og iværksættere.

2700 i Farver
Der er i år særligt fokus på bydelens kulturelle mangfoldighed og på at give jer – de lokale aktører – mulighed for at fremvise jeres aktiviteter og gøre spændende reklame for jer selv. I år arbejder vi desuden på at kunne benytte en del af Brønshøjvej til jeres boder og langbord med fællesspisning.

· Vil du vise jeres aktiviteter, afholde en workshop, sørge for en madbod eller noget helt fjerde, så meld tilbage, og skriv om hvad I vil bidrage med inden fristen d. 20. Marts.

Plads til nytænkning

Føl jer frie til ikke nødvendigvis at skulle stå i et telt. I er velkomne til at tænke jeres rolle anderledes på dagen. Det vigtigste er at jeres biddrag giver mening for jer og på samme tid er fængende og relevant for borgerne. Hvis I har tanker i den retning, så skriv et par linjer om det ved jeres tilmelding.

De ting, som I synes plejer at virke godt, er I selvfølgelig velkommen til at holde fast i.

Bemærk at dagsfestivalen bliver en del længere dette år pga. flere koncerter og aktiviteter for de unge. Derfor skal en telt-stand kunne »bære« at aktiviteten er åben til arrangementet slutter. Man kan desværre ikke pakke ned før festivalen slutter, medmindre andet er aftalt med mig. Dagen slutter ca. kl. 20 (tidspunktet er ikke endeligt fastlagt).

Telte, borde, stole m.m.

2700Kulturdag tilbyder følgende grundpakke (begrænsede pladser):

1 telt (3 × 3 m.), 1 bord, 4 stole, mulighed for strøm.

Vi har i år borde og bænke opmagasineret udenfor Rytterskolen, hvor I selv henter og tilbageleverer udstyret. Teltenes op- og nedtagning tager festivalen sig af.

· Ønsker du flere borde eller stole end grundpakken er det også gratis for foreninger, men dette antal og evt. strømbehov skal du senest meldes ind ved tilmelding.

Informationsmøde

Hvis du vil vide endnu mere om den kommende kulturdag, er du og dit netværk velkommen til informationsmøde og fælles brainstorm på caféen Kaffeklatten, Fr. Sundsvej 219 søndag d. 8. April kl. 9.30–12. Her deltager også det lokale erhvervsliv og alle, som ønsker at give en hånd med. Der kaffe på kanden og søndagsbasser.

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider