Forslag fra miljøudvalget Brønshøj-Husum

Lise Buch, 28. januar 2017

Hej netværk
Jens Chr fra Brønshøj-Husum lokaludvalg spørger om vi vil være med til lokale aktiviteter med relevans for haver. Læs nedestående og giv en melding, så kan vi aftale videre derfra.

Hilsen Lise

Kopi af besked
»I miljøudvalget og i kredsen omkring Naturbyen har vi taget initiativ til at lave en aktivitetskalender for 2017 for alle de lokale aktiviteter der har fokus på bynatur og vores naturområder mv. Vores ide med at lave en sådan aktivitetskalender er at vise omfanget af de ressourcer, ideer og fortællelyst der er lokalt. Vi har en ambition om 30 aktiviteter i 2017. Store som små. Havevandringer, fugleture, altanworkshop, sanketure er blot nogle få af de overskrifter vi arbejder med. Arbejdet med Naturbyen har taget den drejning at vi er blevet meget mere fokuseret på at skabe en stærkt og engageret netværk af folk der gerne vil skabe grønne aktiviteter og faciliteter som vil skabe glæde for mange. Jeg har ikke rigtig nogen fornemmelse af havenetværkets vitalitet fortiden og eventuelle projekter undervejs. Jeg synes jeres plantebyttedag der blev afholdt på Brønshøj Torv for et par år siden var et super initiativ og jeg vil høre om du kunne forestille dig at være med til på en eller anden måde at sætte fokus på den mangfoldige have i år. Vi kunne eventuel tale i telefonen sammen eller mødes til en kop kaffe snarest for at drøfte et eventuelt samarbejde om en eller anden aktivitet.

Vh. Jens Chr

Med venlig hilsen
Jens Christian Elle
Miljømedarbejder
Sekretariatet for Brønshøj-Husum Lokaludvalg«

Opret ny adgangskode

Indtast venligst den e-mailadresse, som du er oprettet med her på siden, og klik på Opret ny adgangskode. Vi sender dig derefter en e-mail-besked med instrukser.

E-mailadresse:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider