Lolland

Info

Antal medlemmer: 40

Kontakt: Marianne Mortensen
lolland@praktiskoekologi.dk

Deltag i netværket

Besøg i Astrids store have ved Døllefjelde

Marianne Mortensen, 29. august 2022

Astrid inviterer:
Kom glad til havevandring i min store evigt foranderlige have. Haven er opdelt i sektioner der både skifter i størrelse og grad af anvendelse. Den består af forhave, opholds-have med flere mindre siddepladser, drivhus, troldehus og bålplads. Derudover har jeg, en stor og en lille, overdækket hønsegård, frugtplantage, stier, folde – med får på den ene, vildnis, løvskov, køkkenhave og flere unavngivne mellemstykker. Jeg leger med rum og forløb, overgange og transparens mellem, og i de forskellige sektioner, – hvor hække, træer og buske benyttes som rumskabere. For tiden har jeg især fokus på at beskære, styne og fælde. Haven er i alt 3,5 ha.

I er velkomne den 10.9. kl. 13–15, på Åvej 5, 4990 Sakskøbing (det ligger ved Døllefjelde). Vi kan eventuelt afslutte vandringen med te og kaffe – hvis nogen har lyst til at bage noget let og lækkert vil det være dejligt, men ellers er drikkelse også godt :-)
Vi ses, Astrid

Tilmelding senest 7.9. til: mari48m@gmail.com

Opret ny adgangskode

Indtast venligst den e-mailadresse, som du er oprettet med her på siden, og klik på Opret ny adgangskode. Vi sender dig derefter en e-mail-besked med instrukser.

E-mailadresse:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider