Lolland

Info

Antal medlemmer: 41

Kontakt: Marianne Mortensen
lolland@praktiskoekologi.dk

Deltag i netværket

Byhave i Rødby

Marianne Mortensen, 4. april 2022

Kære netværk’ere i Lolland-havegruppen

Det var ærgerligt, at vi måtte aflyse besøget i Charlottes have, men vi får chancen senere – nemlig lørdag 7.5. – se Kalenderen.

Nu gælder det Karinas have i Rødby, hvor vi kan mødes lørdag 30. april 14–16.

Karina inviterer:

»Kære alle
Kom til te på mit slidte ‘slot’ på Strandvej. Jeg bor med udsigt til lystskoven i et forholdsvist stort hus, med en relativ lille have. Jeg vil rigtig gerne høre jeres gode råd til hvordan jeg får mest muligt ud af min lille have. Jeg ønsker mig blomster, blomster og blomster.

Før jeg flyttede ind var haven en ‘hundegård’ med en hullet græsplæne uden insekter og fugle. Nu har jeg heldigvis fået både flyvende insekter og fugle. Jeg har planer om at sætte nogle mindre drivhuse op.

Hvis nogen af jer vil hjælpe mig med at få mine tre vigtigste frugttræer trimmet lidt mere korrekt end jeg allerede har gjort, tager jeg i mod med kyshånd. Det sidste frugttræ er kun til afskærmning for gadelygten.

Jeg vil sørge for te, kaffe og noget spiseligt til os. Hvis vejret er godt kan vi være udenfor – hvis det er mindre godt har jeg plads indenfor.

Adressen er Strandvej 14 i Rødby. Ikke at forveksle med Rødbyhavn, selvom adressen kunne lyde som om jeg bor i nærheden af havet – det gør jeg ikke.

Jeg glæder mig til at se jer
Kærlige hilsner Karina«

Tilmelding til besøget hos Karina til undertegnede senest onsdag 27.4.

Jeg vil meget gerne have nogle ind-put, ideer, forslag m.v. fra jer til resten af have-året.

Skal vi tage til Møn og besøge Museums-gårdens have, eller til Langeland til Hannu Sarenströms have + Naturfrednings-forenings Skovsgårds Gods, med øko-have og -marker, samt cafe/restaurant. Søllestedgårds »Grønne verden« er også en mulighed.

Og så ville det være dejligt, hvis nogle af jer kunne tænkes at åbne jeres have for gruppen, enten i indeværende år, eller i 2023.

M.v.h. og godt påske-have-vejr.

Marianne

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk økologis hjemmesider