Lolland

Info

Antal medlemmer: 41

Kontakt: Marianne Mortensen
lolland@praktiskoekologi.dk

Deltag i netværket

Byhave i Rødby – »Te på Slottet«

Marianne Mortensen, 1. maj 2024

Kære Havevenner

Vi har fået den dejligste invitation til at skulle mødes hos Karina. Læs mere her:

Kære højt skattede havegruppemedlemmer.

Det er med stor glæde, at jeg inviterer jer til en god hyggesnak på mit slidte slot den 16. maj fra 18 til 21.

Vi når sjældent at tale så meget sammen, som vi gerne vil, når vi er til arrangementer sammen. Det håber jeg, at vi kan råde lidt bod på hos mig.

Jeg vil sørge for lidt varmt at drikke samt noget brød og kage. Jeg forestiller mig, at vi sidder i mit køkken og hygger os, når vi er færdige med at se på min have.

Mit slidte slot er egentlig en stor patriciervilla, der ligger idyllerisk lige overfor Lystskoven i Rødby, hvor jeg bor med min – nu – meget elskede kat Salvie. Jeg har en forholdsvis lille have, og det kan være svært at få plads til alle de blomster og tomater, jeg gerne vil have i den, samt alle de små kimplanter, jeg har sået. I skrivende stund har jeg sået omkring 100 forskellige slags og mangler stadig at så en del… Jeg gør et ihærdigt forsøg på at få plads til det hele. Nu må vi se, om det lykkes

Lige nu er haven lyseblå af forglemmigej, perlehyacinter, klokkescilla og kærmindesøster. Skilla og snepryd er afblomstret. Spireahækken blomstrer hvidt. Det er en vidunderlig havetid lige nu.

Inden vores møde vil jeg forsøge at udvælge mine tre vigtigste haveråd, som jeg forhåbentligt kan være bekendt at dele med alle jer meget mere erfarne havemennesker.

Hvis det er muligt, kunne jeg godt bruge nogle flere gode råd om at bygge et drivhus af gamle vinduer. Så hvis nogen af jer har erfaring med dette eller har nogle gode ideer til det, hører jeg gerne om det.

Jeg håber, at I har tid og lyst til at møde op til en hyggelig forårsaften hos mig. Jeg glæder mig i hvert fald til at se jer.

Kærlige hilsner

Karina

Hvornår: torsdag 18. maj kl. 18–21

Hvor: Strandvej 14, 4970 Rødby

Tilmelding: senest mandag 15. maj på mail til pia@gerstenbergrosted.dk

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk økologis hjemmesider