Lolland

Info

Antal medlemmer: 41

Kontakt: Marianne Mortensen
lolland@praktiskoekologi.dk

Deltag i netværket

Havebesøg hos Hanne

Hanne Sofie Hansen, 20. juni 2018

Kære alle i Lollands gruppen.

Sommeren kom over os med usædvanlig meget varme og tørke. Så det har ikke været den bedste start på min køkkenhave i år, og jeg er håbløst bagud med plantning af flere af grøntsagerne, der i stedet for at gro i jorden stadig står og hygger sig i potter i skyggen. Men jeg vil alligevel gerne invitere jer alle til et havebesøg hos mig lørdag d. 30. juni kl. 14–16. Ca.

Min have er ikke blevet hverken gravet eller fræset de sidste 3–4 år, og jeg bruger meget jorddække, hvilket sidste år gav ekstra problemer med snegle.

Jeg tænke, – at vi kan dele erfaringer med at beskytte planterne og jorden imod tørken. – Tale om hvordan vi holder sneglene i skak, når det ellers regner. – Og jeg vil gerne dele mine erfaringer med at se ukrudt som en ressource, – og at bruge tang som jorddække.

Hvis nogle har overskudsplanter kan de også tages med, så vi kan bytte. Jeg får vist nok lidt kål og bladselleri i overskud.

Jeg tænker, at vi også kan tage en snak om, hvad vi gerne vil med havegruppen, og hvordan vi bedst muligt kan hjælpe og støtte hinanden, når vi har have spørgsmål.

Jeg bor Rosningevej 18, 4953 Vesterborg.

Vær sød at melde til på sms senest d. 27. juni, så skal jeg nok have kage/frugt og lidt koldt/varmt at drikke alt efter vejret.

Mit tlf. nr. er: 27 14 27 93. (PS. læg ikke besked på tlf. svareren. Den lever sit eget liv udenfor min rækkevidde. Og meld ikke til på min mail, for den læser jeg sjældent. Skriv en sms!)
Man må gerne tage andre interesserede med.

Mange havehilsener fra Hanne

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk økologis hjemmesider