Lolland

Info

Antal medlemmer: 41

Kontakt: Marianne Mortensen
lolland@praktiskoekologi.dk

Deltag i netværket

Havebesøg i stor landbohave

Marianne Mortensen, 18. maj 2023

Glæd dig til et besøg i Lars og Susannes store dejlige have. Adressen er: Maribovej 305, 4920 Søllested. Tirsdag 6. 6. kl. 18.30–20.30.

Susanne skriver:
Dyrehavegård er en af de sjældne små landbrugsejendomme med 15 hektar landbrugsjord. Jorden har vi dog forpagtet ud fra 2023. Grunden, hvor gården ligger på er ca. 10.000 kvadratmeter. Der er græsfolde, gammel landbohave, drivhus og lille urtehave. Vi har høns, slagtekyllinger og lidt køer på ejendommen. Resten af vores køer, går på Bredfjed ved Rødby hele året, hvor de i øjeblikket har 5 små kalve.

Min præsentation af haven vil jeg kalde »MASSER AF LIV I HAVEN«
Efter at have mødt en masse søde passionerede mennesker i " Mere liv i haven fik jeg virkelig lyst til, at dyrke min have på lidt anderledes måde, end jeg tidlige havde gjort. Tiden er dog ikke til de store projekter, men har lavet urtehaven om. I urtehaven har vi lavet 3 bede, hvor der bliver lagt komposteret komøg på hvert år. Som et forsøg, har vi lagt grus i mellem bedene, for at minimere besøg af snegle. Det jeg rigtig gerne vil fremhæve er, hvor meget liv der er i haven af fugle, insekter og en masse frøer og Salamandere. Grunden til det er, at vi har 3 søer med et rigtig godt vandmiljø og en masse biodiversitet. Håber på at frøerne vil holde koncert for os denne aften.

Der vil blive serveret kaffe og te og lidt hjemmebagt kage.

Tilmelding senest 2. juni 2023,
til: mari48m@gmail.com

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider