Lolland

Info

Antal medlemmer: 38

Kontakt: Marianne Mortensen
lolland@praktiskoekologi.dk

Deltag i netværket

Heldagstur til Langeland

Marianne Mortensen, 7. juli 2020

Havegruppen Lolland på heldagstur 8. august til Skovsgård gods på Langeland.

Mødested: Tårs Færgehavn kl. 8.45, færgen sejler 9.15. Der er P-mulighed ved færgehavnen.

Afgang fra Spodsbjerg 17.15? med ankomst Tårs kl. 18.00
Pris pr. person ved 5 personer i bilerne er 120,– kr. Ved 4 personer er det 150.- incl. benzin. Entre til Skovsgård er 50,– kr. (grupperabat), medlemmer af DN gratis (medbring medlemskort, f.eks. seneste nr. af Natur og Miljø) læs selv mere på https://www.skovsgaard.dn.dk/om-skovsgaard/
Ved ankomsten til Skovsgård besøger vi hovedbygningen, hvor stueetagen bruges til kunstudstilling og på 1. sal og i tyendekælderen er der udstillinger og godsets historie og de mennesker, der levede der fra 1887 til 1979, hvor den sidste ejer døde og DN efterfølgende arvede godset.

Frokost 12.00- 13.30. vi nyder frokosten, enten den medbragte i området omkring hovedbygningen eller i cafeen, der har et fint, øko. vegansk/vegetarisk/med kød fra 115,– plus drikkevarer.

Efter frokost besøger vi grønsagsmarkerne og demonstrationshaverne med en stor pomet-samling af gamle langelandske frugtsorter, man kan også gå på »egen hånd« i området omkring Skovsgård, mv.

Afgang fra Skovsgård 16.30, vi forlader Skovsgård og sætter kurs mod Spodsbjerg.

Tilmelding til turen senest 31.07 til Marianne og skriv gerne om du vil lægge bil til og hvor mange du/i kan være i bilen.

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider