Lolland

Info

Antal medlemmer: 38

Kontakt: Marianne Mortensen
lolland@praktiskoekologi.dk

Deltag i netværket

Udsigtshaven

Marianne Mortensen, 30. april 2023

Vores næste havebesøg går til Reersnæs Strandvej, hos Anette og Lars. Anette skriver om den store have:

Udsigtshaven ligger på en 5000 m² stor grund og er inddelt i flere rum. Det første man ser, når man ankommer til gården, er 12 bede med roser, pæoner, dagliljer, geum og løgplanter i sortrød, orange og fersken. På gårdspladsen står der krukker fortrinsvist med hosta.

I køkkenhaven er der højbede og et lille drivhus, dernæst kommer et haverum med orangeri, terrasse med pergola, rosen- og staudebede.

Herefter går man ind i den gamle del af haven, hvor der er to lange bede med historiske roser, tulipaner, pæoner, dahliaer og kæmpeverbena, en lille sø og en udsigtshøj.

Omkring det gamle hønsehus er der terrasse og en hæk af Jacques Cartier-roser. Nord for hønsehuset er der to bede primært med græsser, agastache og salvier samt et rundt spejlbassin.

Så når man måneskinshaven, der består af otte bede med buske, stauder og roser i hvidt, gråt og grønt. Rundt om i haven er der siddepladser, hvor man kan sidde og nyde udsigten.

Vi begyndte at anlægge haven i 2017 og er slet ikke færdige, så der vil være ufærdige projekter og helt sikkert også en del ukrudt. Men havepassion er her masser af.

Hvornår: tirsdag 23. maj kl. 18.30–20.30

Hvor: Reersnæs Strandvej 84, 4941 Bandholm

Tilmelding skal ske på mail til Pia på pia@gerstenbergrosted.dk senest søndag 21.maj.

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider