Lolland

Info

Antal medlemmer: 41

Kontakt: Marianne Mortensen
lolland@praktiskoekologi.dk

Deltag i netværket

Vinteraktiviteter

Marianne Mortensen, 22. november 2020

Kære alle netværks-medlemmer.

Det blev en noget anderledes frø- og plantebytte dag hos Povl og Hanne i Halsted, søndag 1.11. Opdelt i to hold á 8–10 personer blev der både byttet og snakket, og vi fik oven i købet kyndig vejledning i vedligeholdelse af vores sløve beskærersakse m.v.

Tak til værterne, også for kaffe/te og kage.

Den (næsten) lovede gentagelse af fermenteringskurset bliver desværre ikke til noget. Vores dygtige underviser Ursula er nemlig flyttet til Vestjylland.

Hvis nogen af jer kender nogen… der kender nogen… som kan »kunsten«, så meld endelig tilbage.

Pileflet-kursus/workshop bliver arrangeret i slutningen af januar og/eller begyndelsen af februar. I vores gruppe har vi to dygtige pileflettere – Else og Birgit – de fastlægger datoer og steder, som jeg nok skal melde ud.

Vinterhavebesøg (?) – i marts. Det har vi ikke prøvet før, men måske er det i 2021 det skal afprøves. Det vil være oplagt at snakke om forårs-planer og ideer for vores haver, og evt. igen bytte frø og (forspirede?) planter.

Hvem vil lægge have til?

Else og Kurt i Nysted vil gerne have besøg af gruppen i foråret/forsommeren. De er blevet vældig inspireret af vores no-dig-havebesøg hos Kirstine i august, og er i gang med nogle projekter.

Andre forslag og ideer modtages med kyshånd – også de mere »løse«. Kom bare frem med dine tanker og ideer, enten her på siden, eller på mail-tråden, eller på vores facebook-side.

De næste måneder kan vi nyde efterårs- og vinterhaverne, og i januar/februar ses vi så igen til pileflet m.m.

Mange hilsner
Marianne

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk økologis hjemmesider