Opslag fra Ry Spiser Grønt – Mad, læring og trivsel – Foredrag med Frede Bräuner

Dato:

Sted: Mølleskolen, Skanderborgvej 50, 8680 Ry

Super spændende foredrag om kost og indlæring!

· Skoler og institutioner har brug for mætte og friske børn, når mål om læring og trivsel skal opfyldes.

· Forældre i en travl hverdag står derfor overfor nye udfordringer, når dagligdagens logistik med indkøb, madlavning og madpakker skal gå op i en højere enhed.

· I foredraget bliver der fortalt sjove historier som børn, unge og forældre kender fra hverdagen. Målet med foredraget er – på en underholdende måde – at bevidstgøre fysiske og psykiske konsekvenser af ringe kostvaner og om nødvendigheden af at spise sundt, mere grønt og varieret.

· Foredraget handler også om, hvordan vi skaber en bæredygtig hverdag med et større forbrug af frugt og grønt.

· Dette fællesarrangement lægger op til, at forældre, bedsteforældre, børn og personale efterfølgende får et fælles udgangspunkt at handle ud fra.

Hvem er foredragsholderen:
Frede Bräuner er ikke uden grund en af de mest efterspurgte foredragsholdere i landet, når snakken falder på kost og ernæring for børn og unge.

Udover at være foredragsholder er han også formand for Landsforeningen Mad&Læring, som er en nystartet forening, der aktivt arbejder for at udbrede viden om mad og motions betydning for børn, unge og udsatte gruppers livsvilkår; eksempelvis adfærd og indlæringsevne og psykiske lidelser som ADHD, autisme, angst og depressioner.

Frede Bräuner er fortaler for, at ernæring, opdragelse, undervisning og omsorg hænger sammen, og han søger at formidle dette gennem udtryksmåder som humor og fortællinger.

Tilmelding:
Tilmelding via Mobilepay til vores kasserer Inger på 60815808. Skriv »Frede« og dit navn på tilmeldingen. Pris 50,–

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider