Havebesøg i Funder Ådal

Anna Bonnichsen, 7. juni 2021

Kære Silkeborg netværk

Endelig sommer! Jeg håber i er godt i gang med jeres haveprojekter. Som ny tovholder har det været en svær start for mig, men nu skal vi altså mødes.

Vi holder havebesøg hos hinanden hen over sommeren. Det er et enkelt koncept, altid spændende at komme ind bag hækken og en dejlig uformel måde at være sammen og møde mennesker på.

Hver eller hver anden uge på skiftende hverdage fx kl.17–19 eller 19–21. Haveejeren er værten og har valgt et tema for besøget. 1. noget i haven som man gerne vil vise og snakke om. 2. noget i haven som man gerne vil have hjælp til.

Jeg vil gerne starte ud med min have.

Mandag den 14. juni
Funder Ådalsvej 5, Silkeborg
kl.17–19

Tema: Mere natur i haven. Udfordring: skabe rum med forskellige niveauer.

Vores have skråner ned til Funder Å med en lille sø og udsigt over ådalen. Vores hus inkl. bed & breakfast er sat til salg, så måske er denne sommer sidste chance for at vise haven frem.

Max. 10 deltagere. Tilmelding på mail. Man behøver ikke være medlem af Praktisk Økologi for at deltage.

Efterfølgende håber jeg, at vi kan få sat flere havebesøg i kalenderen. Kom endelig på banen, hvis du har lyst. Haven skal ikke være perfekt, for at man kan invitere til havebesøg. Alle har en fortælling og en vinkel, som kan være spændende for andre at høre og se.

Vi ses i haven :)

De bedste hilsner
Anna Bonnichsen

Funder Ådal

Funder Ådal

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider