Hilsen fra genstartsmødet

Anna Bonnichsen, 19. november 2020

Tak for et rigtig godt møde, det var både hyggeligt og lovende.

Vi var seks personer fra netværket og håber selvfølgelig at se mange flere både »gamle« og nye til det kommende år. Corona skal ikke stoppe os, vi finder ud af forsvarlige måder at mødes på.

Alle de gode ideer var oppe at vende. Men i første omgang vil vi prioritere eksotisk frøbytte/drivhus, podning/beskæring og permakultur/skovhave. Så hvis nogen i Silkeborg havenetværket ved noget om disse emner, kender nogen der gør eller har flere tomat- og chilifrø end man selv kan bruge, hører vi meget gerne fra jer.

Til sommer vil vi gerne holde åbne havelåger hos hinanden, gerne en hverdagsaften hver 14. dag.

Mere Liv i Haven siden er til alle, så har du et spørgsmål, ideer, brug for hjælp eller noget til overs, skriv endelig på Tavlen for Silkeborg netværket. Prik gerne til din nabo eller ven, som er interesseret i have. Man behøver ikke være medlem af Praktisk Økologi eller eje en have, for at være med i netværket. Uanset hvor længe vi har haft have, kan vi alle lære nyt og blive inspireret.

Jeg glæder mig til alle de spændende arrangementer i det nye år og møde en masse lokale natur- og haveinteresserede. Jeg kan kontaktes på bonnichsen15@gmail.com og +4560774966.

Hilsen Anna, ny tovholder for Silkeborg netværket

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider