Skolehaver

Info

Antal medlemmer: 18

Kontakt: Camilla Friedrichsen
skolehaver@merelivihaven.dk

Deltag i netværket

Om Mere Liv i Haven Skolehaver

Initiativtagerne til skolehavenetværket er Camilla Friedrichsen, naturvejleder og mangeårig skolehaveentusiast i Københavns Skolehaver.

og
Karen Stevnbak Andersen, naturvejleder og mangeårig skolehaveentusiast i Haver til Maver og Københavns Skolehaver.

Vi har lyst til at mødes på kryds og tværs med alle i den brogede, mangfoldige skolehavefamilie, som enten allerede laver skolehaver eller gerne vil i gang med det.

Netværket er et sted for udveksling af praktiske erfaringer, viden, undren og GLÆDE om skolehaver – netværket har ikke noget kommercielt sigte.

Netværket er åbent for alle og er forankret i Naturvejlederforeningen og understøttet af Praktisk Økologi. For at deltage i netværket skal du bare sende en mail til camilla_kbhskolehaver@live.dk og tilmelde dig facebookgruppen: Skolehavenetværket.

Vi vil på skift afholde netværksmøder rundt omkring i landet hos hinanden med de temaer, som vi synes er relevante – OG det skal være sjovt, spændende, givende og fagligt udviklende at være med.

Første netværksmøde blev afholdt fredag d. 10. juni 2016 i Københavns Skolehaver, Bispebjerg.

Næste træf afholdes fredag d. 19. august 2016 kl. 15–18 i Tumes Have i Tommerup på Fyn.

Næste træf afholdes fredag d. 28. oktober 2016 kl. 15–18 På Bjedstrup Skole i Skanderborg. Dagen efter deltager de, der har lyst i Mere Liv i Haven-festivalen i Århus.

Næste træf afholdes fredag d. 3. februar 2017 kl. 15–18 på UCL, lærer- og pædagoguddannelsen i Jelling.

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider