Helles skovhave og køkkenhave

Dato:

Sted: Hos Helle Hviid, Lerskovvej 35, 4652 Hårlev

Vi besøger Helles veletablerede skovhave og køkkenhave.

Havemarked på Rønnebæksholm

Dato:

Sted: Rønnebæksholm, Rønnebæksholm 1, 4700 Næstved

Læs mere om Haveselskabets forårsmarked på Rønnebæksholm her: https://haveselskabet.dk/sjaelland/afdelinger/naestved/lokale-arrangementer/2024/maj/havemarked-ronnebaeksholm-2024/

Her kan man købe planter fra både hobbygartnere og professionelle, og hvis du har potter til overs, så kan du donere dem til pottebaren.

Besøg i Lines nye skov

Dato:

Sted: Hos Line Bloch, Holtug Strandvej 5, 4660 Store Heddinge

Vi besøger Lines ny-etablerede skov og ser, hvordan den har udviklet sig og klaret vinteren. Det vil så være ca. 1 år siden vi første gang så den nye skov. Der vil naturligvis også være kik på køkkenhaven og prydhaven.

Udflugt Vilde Blomsters Dag

Dato:

Sæt kryds i kalenderes til en fælles tur på Vilde Blomsters Dag. Nærmere oplysninger om sted og tidspunkt følger.

Michelles køkkehave, dyrehold osv.

Dato:

Sted: Freerslev Overdrevsvej 2 b, 4690 Haslev

Michelles sted er et lille landsted på 8 ha. Heraf 3,5 ha bortforpagtet. Overtaget maj 2021, en gammel lettere tilgroet ejendom med gamle folde og bygninger. De gamle folde er forsøgt reetableret, omlægge jord til nye folde og etablere dels blomsterbede og køkkenhave. Årets projekt er en kraftig udvidelse af køkkenhaven, samt udvidelse fra en til to polytunneller på knap 30 kvm. stykket. Udover køkkenhave, bærhave og forhavens frugttræer er der en fåreflok med årlig slagt af lam, en håndfuld grise samt en masse høns og ænder.

Tomatsmagning

Dato:

Sted: Hos Jytte og Keld, Fællesvej 2, 4653 Karise

Tomatsmagning hos Jytte og Keld. Medbring et udvalg af dine tomater, så vi kan smage os igennem de forskellige sorter, som vi hver især har dyrket i løbet af sommeren.

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider