Se Dorte og Flemmings dejlige have/naturgrund ved havet og lær at lave rosenstiklinger

Dato:

Sted: Juelsminde, Bjørnsknudevej 50 E, 7130 Juelsminde

Velkommen i Flemming og Dortes have søndag 11.8 2024 fra kl.11–13.30 -14.

Adressse: Bjørnsknudevej 50 E, 7130 Juelsminde

Der vil blive serveret kaffe, te og lidt godt til ganen, og dagens fokus vil være – ud over havevandring – at lave rosenstiklinger. Medbring derfor urtepotter med så-og priklemuld (eller hvad du nu anvender til stiklinger) og gerne en gren fra din yndlingsrose med mange, nye skud. Det er også (i et vist omfang) muligt at tage stiklinger af Dortes roser, der bl.a. består af Penny Lane, Ledreborg, Kronprinsesse Mary Rose, New Dawn, Crown Prinsess Margareta Rose m. fl.

Til inspiration kan denne lille video anvendes:
https://www.youtube.com/watch?v=GsIJ06IDRME

Om vores have:
Vi bor tæt på havet, og størstedelen af vores grund er naturgrund med vilde planter og græs, men vi også skabt et areal, som dyrkes økologisk med grøntsager og insektvenlige stauder og sommerblomster samt roser.

Havens beliggenhed giver visse udfordringer med vind, salt og havgus, men vi forsøger at udnytte de fordele, der også er ved beliggenheden, bl.a. tilfører vi næring til jorden i form af tang blandet med hestemøg og kompost. Det trives vores afgrøder, i særdeleshed roserne, vældig godt med.

Vi glæder os til at vise haven og dens herligheder frem, og skulle der være interesse for at se nogle af Flemmings malerier, er der også mulighed for det: https://flemmingkokholm.dk/

Tilmelding nødvendig af hensyn til traktementet senest 4.8. 2024 til:
dortekokholm@hotmail.com

Mange hilsner fra
Flemming og Dorte

Besøg Landsforeningen Praktisk økologis hjemmesider