Aflysning – søndag 20. september

Marianne Lund, 12. september 2020

Nico og jeg har besluttet at aflyse sylte/fermenterings-arrangementet i Nico’s køkken, søndag den 20 september pga. coronaudviklingen. Iflg. Sundhedstyrelsens nye vejledning fra 9.9.20 anbefaler man 4 m² pr person ved private arrangementer. Nok er Nico’s landkøkken stor, men vil dog kun levne plads til 7–8 personer. Samtidig vil det blive svært ikke at skulle bruge det samme køkkengrej. Derfor aflyser vi – desværre. »Men vi laver bare noget i mit køkken en anden gang,« siger Nico.

Brug evt søndagen til selv at lave noget. Det er ved at være svampetid, brombær er modne, og det er meget andet godt derude.

Prøv fx at lave æbleeddike. Nedfaldsæbler kan fint bruges. Kernehuset fjernes, og æblestykkerne ligger og trækker i eddike en uges tid. Sies. Eddiken gives evt. et opkog, før den hældes på flaske. – Af de eddikevædede æblestykker kan laves chutney. (Det havde jeg glædet mig til at vise jer.)
God sylte- og fermenteringslyst!

Opret ny adgangskode

Indtast venligst den e-mailadresse, som du er oprettet med her på siden, og klik på Opret ny adgangskode. Vi sender dig derefter en e-mail-besked med instrukser.

E-mailadresse:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider