FNs verdensmålevent i Kolding

Jette Vangslev, 25. maj 2020

Jeg har fået en henvendelse til vores netværk fra Radikale Venstre, som inviterer til verdensmålsevent d. 20. juni fra kl. 09.00–15.00. De ønsker at sætte fokus på klimaet og ikke mindst sammenhængen mellem natur og fødevarer og klima. Med til eventet kommer også FoodReformers, som vil fortælle, hvad vi kan gøre for at undgå madspild. Desuden kommer Vild med Vilje og fortæller om, hvor vild vi kan gøre Kolding, hvis vi vil. Endelig fortæller lokale økologiske landmænd, hvad det gør af forskel, når vi handler lokalt og økologisk. Og de vil også gerne have Praktisk Økologi med.

Jeg kan ikke selv stille op, men hvis der er nogen af jer der er interesseret skal jeg have besked senest på fredag. Jeg har masser af PØ materiale liggende som kan deles ud.

Radikale venstre har mulighed hjælpe med det praktiske omkring pavillion og bord. De sørger også for, at eventet følger politiets anvisninger ift. smitte, men da retningslinjerne kan nå at ændre sig flere gange, er det for tidligt at sige præcis, hvordan det skal foregå. Eventet bliver desuden en del af af det nye torvemarkede den 20. juni.

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider