Fri billetter til tegneværksted – planter i penalhuset

Jette Vangslev, 28. september 2020

Geografisk Have vil gerne påskønne den store og fine indsats, som Gardenhooderne har lavet i haven i år både i køkkenhaven og i naturhaven. De vil derfor gerne donere 10 fribilletter til Tegneværksted med kommunikationsdesigner Maja Aaby Pedersen, der afholdes onsdag 14. okt. kl. 11–13 i Efterårsferien. Normalt koster det 50 kr. at deltage i Tegneværkstedet.

Der bliver kun 10 deltagere på grund af corona situationen. Det er både for børn og voksne, som begge skal have en billet.

Tilmelding: skriv til info@geografiskhave.dk senest 2. oktober kl. 15 hvis du er interesseret.

Yderligere beskrivelse:
Kunne du tænke dig at bruge efterårsferien på fordybelse og hygge – og har du lyst til at gå på opdagelse i kunsten at tegne efterårets natur? Så tag med til Planter i penalhuset, som er et hyggeligt tegneværksted i Geografisk Have for både børn og voksne.

Geografisk haves kreative illustrator, Maja Aaby Pedersen, guider dig i kunsten at tegne planternes finurlige detaljer. Oveni undervisningen får du et tegne-kit med hjem. Alle er velkommen uanset tegneerfaring.

Om du vælger at tegne det eller det andet betyder ikke så meget, det vigtigste er, at du bliver stolt af resultatet og kommer hjem med fornyet viden og lyst til at tegne videre.

Praktisk info
Workshoppen foregår i Væksthuset, som kan være køligt på denne årstid, tag lunt tøj på/med. Vi har desuden rigeligt med tæpper til udlån. Medbring evt. en madpakke og lidt at drikke.

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider