Gardenhood indtil sommer

Ole Dall, 29. maj 2024

Hej,
så er haven plantet og sået til (lige bortset fra bønner som kommer i jorden næste gang). Vi fik lavet fine stativer som det ses af billederne. Og kålen (det sneglene ikke har ædt) blev dækket med en bionet-tunnel for at undgå kålsommerfugle lægger æg.

Indtil sommer skal vi på de 4 gange vi mødes i juni dels sætte kompost (vi får hestemøg leveret snarest) og luge/udtynde.

Desuden skal vi på en havevandring – hvis Niels fra geografisk have finder tid en tirsdag viser han rundt – ellers må vi gå selv. Især roserne begynder at røre på sig.

Sidste gang den 25/6 holder vi en sammenskudsmiddag – jeg tager bålfad med til grilning og evt. kogning. Vi aftaler den 11 eller 18 hvem der kommer og hvad vi tager med. Der skal vi også aftale vandehold til uge 27, 28. 29 og 30. Helst 2 personer på uge. Kig i jeres kalender så vi kan lave en plan sammen.

Til plantemarkedet i weekenden kom Frederik Riis fra Canal6000 forbi og lavede et interview med mig om vores projekt. Det kan ses på flow i denne uge eller på Youtube – søg canal6000 (https://youtu.be/BiYQjBpJkGg?feature=shared)

Vi ses
Ole

PS: jeg kan som sagt ikke være med den 4. og 18., men Karin kommer begge gange og har nøglen så I kan komme ud.

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk økologis hjemmesider