Gardenhood – sommerstatus

Jette Vangslev, 5. juli 2017

vi har haft gæster i haven. Se foto og gæt et dyrespor? Jeg tænker rådyr og har derfor dækket bedet til med fiberdug – gulerødderne ville blive det næste de vil kaste sig over. Desuden har jeg fæstnet noget fiberdug i hækken ved indgangen. 2 brødre fra helgenæs som kom forbi haven i dag og kunne fortælle at dyr ikke bryder sig om noget hvidt der blafrer. Dyrepasser Benny foreslog at vi laver en havelåge. Måske geografisk have kan finde en løsning. Jeg tog radiserne op fra selv samme bed, så persillerødderne kunne få mere plads og jeg gav dem gødning. Gulerødderne blev tyndet lidt mere. Jeg lugede pastinakkerne og tyndede lidt i dem. Jeg gødede også en række porrer som manglede. Jeg vandede komposten og de 3 høje plantekasser og jeg fjernede plastpyramiden over myntebedet, så der kan vandes mere naturligt fra oven. Det kan mynterne godt tåle, det er anderledes med bassilikum, som har brug for mere varme, så der er plastpyramiden fortsat på. Jeg nippede tomaterne og bandt dem bedre op af støttepindene.

Generelt synes jeg det ser super godt ud, bortset fra løgene som nok har fået det for vådt på et tidspunkt og de har nok heller ikke undgået at blive trådt på.

I næste uge er det Jens Otto og Helene der har vagten. Håber I alle nyder jeres egne haver som jo er på deres højdepunkt lige nu. Fortsat god sommer
Hilsen Jette

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk økologis hjemmesider