Gardenhood spirre start

Ole Dall, 7. april 2023

Hej alle gardenhood’er!

Håber I nyder havevejret. Jeg har været forbi Geografisk have og der ligger allerede en bunke hestemøg og venter på os – og det store træ er væk så solen skinner i haven hele dagen…

Nu er det ved at være på tide at skaffe de sidste frø og lave de første planter – jeg har vedhæftet den plan Dorte har sendt tidligere – her kan du se hvilket hold du er på og hvad I er ansvarlige for at sætte igang inden vi mødes tirsdag den 25. April kl 17–19.

Husk at gemme bilag på frø mv. (max 100 kr pr hold – du får dem inden sommer). Jeg tænker vi anskaffer noget fiberdug efter vi har mødtes første gang.

Hvis du mangler nogle af de mange bønne eller ærtefrø så spørg – det kan være nogen der har dem på lager. Jeg har selv tænkt på at supplerer planen med lidt linser – det kunne være sjovt at se hvordan de gror.

Hvis du er ny og ikke knyttet til en gruppe – så meld dig gerne her på siden eller direkte til mig på 21441480 – så finder vi et hold til dig. Som sædvanligt hjælper vi alle hinanden med arbejdet når vi mødes.

Jeg skal mødes med de 14 deltagere der går til »Aksel Olesens haveakademi« i Geografisk have hver onsdag kl 15–16. Jeg vil tage dem med i haven og håber nogen bliver interesserede i at være med. Du er også velkommen til at deltage den dag (den 19/4).

Som sagt er Dortes haveplan vedhæftet samt billederne med fra Jens juuls bog med de 6 sædskifter til inspiration.

Endelig vil jeg anbefale en tv-udsendelse du må se – Urtehavens vilde liv på DRTV – den er simpelthen fantastisk. https://www.dr.dk/drtv/se/urtehavens-vilde-liv_378708

PS: Ordningen med ledsagerkort kører videre til aktive gardenhood’er. Bare sig det ved indgangen første gang du kommer.

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk økologis hjemmesider