Havenetværk i en coronatid

Jette Vangslev, 9. april 2020

Kære alle
Forsamlingsforbuddet på over 10 personer er blevet forlænget til den 10. Maj, hvilket har betydning for 2 af vores aktiviteter i april. Mødet hos Martina aflyses og vi starter ikke i Gardenhood -økologisk køkkenhaveskole i Geografisk have den 14. April,

Men Havefolk skal i jorden og det er vigtigere end nogen sinde at have fornuftige og nyttige ting at tage sig til udendørs.

Så I stedet for starter vi haveskole som tidligere år den første tirsdag i maj, nemlig den 5. Maj. Hvilket betyder 3 ting:

1. Vi må ikke være mere end 10 personer, hvilket betyder at de personer der prioriteres den 5. Maj (første gang) er de nye som ikke har været med før. Nærmere info følger.

2. Vi laver ikke forspirring i Geografisk have som ellers planlagt. Jeg laver forspirring herhjemme som i de tidligere år og medbringer

3. Hvis 10 personers reglen er ophævet den 12.maj og vi godt må forsamles flere end 10 bare vi holder afstand, så kan alle være med igen. Hvis den ikke er ophævet så finder vi en løsning på det.

Jeg har endnu ikke være inde og kigge til haven i år. Geografisk have har været er coronalukket, men åbner op igen i dag efter aftale med politiet.

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk økologis hjemmesider