Lær at fermentere

Jette Vangslev, 17. august 2018

Lær at fermentere (gære) økologiske grøntsager på en enkel måde (mælkesyregæring)

Tidspunkt: 25. september kl. 17–20

Sted: Geografisk Have, Væksthuset.

Max. deltagerantal: 20

Tilmelding åbner 10. sept. på info@geografiskhave.dk eller send sms til 23326524 og er efter »først-til-mølle-princippet«.

Pris: 50 kr./person som inkluderer materialer og hvad du producerer, typisk 2–3 glas.

Medbring selv: Skærebræt, urtekniv, skrællekniv samt 2–3 glas på ca. ½ liter med patentlåg eller skruelåg.

Deltagerne får et par opskrifter med hjem og skal på forhånd have læst en udførlig intro-skrivelse, der udleveres ved tilmelding.

Underviser: Ingrid Kay, der har stor erfaring i netop fermentering og medbringer diverse smagsprøver.

Grøntsagerne kommer primært fra den økologiske køkkenhave i Geografisk Have.

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk økologis hjemmesider