Folkeuniversitet inviterer til et foredrag som kommer bag om måltidets kulturhistorie – råvarerne, tilberedningen og serveringen gennem tiderne. Vi skal i køkkenet, i haven, på marken og selvfølgelig skal vi have et spændende kig på de gamle danske kogebøger. Foredragsholder er museumsinspektør og madhistorier Bettina Buhl, som arbejder med forskning og formidling af måltidets kulturhistorie på Det Grønne Museum.
Denne dag er der også rabarber-dag i Den Fynske Landsby, så glæd dig til at opleve en sommerdag i de skønne omgivelser – ledsaget af smagen af den skønne frugt.
Dato: Søndag d. 03.06.2018 kl. 13:30
Sted: Den Fynske Landsby
Pris: 200,00 kr. (vi søger kolding kommune om penge, så måske bliver det bliver gratis at deltage)
Giv besked til Jette om du vil med.
Indtast venligst den e-mailadresse, som du er oprettet med her på siden, og klik på Opret ny adgangskode. Vi sender dig derefter en e-mail-besked med instrukser.