Mere høst og aftaler om næste sæson

Jette Vangslev, 12. september 2019

Jeg har i dag været forbi Gardenhooed og ser at der er majs, bønner og spidskål som er klar til høst. Så bare brug dit årskort og tag lidt mad med hjem.

Ole og jeg har også i dag holdt møde med lederen af geografisk have, Lene Holm. Og følgende er aftalt. Vi fortsætter samarbejde i 2020. Vi åbner haven i forbindelse med plantemarkedet den 5. Juni og høstmarkedet første søndag i september. Vi får et drivhus stillet tilrådighed til forspirring. Vi får mulighed for pasning og plantning af frugtbuske i naturhaven og/eller pasning af krydderurte haven. Endelig laver vi 4 teori gange hver tirsdag i januar fra kl. 17–19 i samarbejde med Geografisk have og det kommer til at foregår i minibyens lokaler. Og så skal vi lave et Hugelbed. Det bliver en super sæson. Husk at vi lukker haven den 8. Oktober kl 16/17 med at lave vinterklargøring og sætning af hvidløg

Opret ny adgangskode

Indtast venligst den e-mailadresse, som du er oprettet med her på siden, og klik på Opret ny adgangskode. Vi sender dig derefter en e-mail-besked med instrukser.

E-mailadresse:

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider