Opstartsmøde for Gardenhood den 10. marts kl 10–12

Ole Dall, 5. februar 2024

Hej
På vores netværksmøde den 4/2 var der 6 der meldte sig som deltagere i Gardenhood projektet i Geografisk have i 2024. Vi aftalte at holde et opstartsmøde søndag den 10. marts kl 10–12 hos Ole, Vesterløkke 9B, 6091 Bjert. Nye deltager er meget velkomne vi vil gerne være dobbelt så mange. Send en Sms til ole: 21441480 hvis du kommer – så er kaffe eller the til alle.

Gardenhood er en økologisk demonstrationshave i Geografisk have som vores lokale praktisk økologi netværk nu driver for 8. sæson. Vi mødes hver tirsdag kl 17–19 fra den 23. april til sidst i august – dog med sommerferie i juli måned.

Formålet med haven er at lære af hinanden samt vise de mange besøgende i Geografisk hvad økologisk havedyrkning kan være. For deltagerne i projektet, er der mange gode timer, hvor vi lærer af hinanden, mens vi dyrker grøntsager som fordeles mellem deltagerne. Vi holder 2 fælles spisninger i haven i løbet af sæsonnen hvor vi får mange tips til tilberedning af grøntsagerne.

På planlægningsmødet den 10/3 beslutter vi hvilke grøntsager vi have i de 6 sædskifter vi har i haven (se billedet). Så forbered dig og vælg dine favoritter. Vi vælger 1–2 tovholdere for hvert sædskifte som bl.a. skal forspirre planter. Ole kan evt. indkøbe de frø der skal bruges.

Som deltager skal du blot have et alm. årskort til Geografisk have, men du får det gratis udviddet til et ledsagerkort, når du er med i projektet. Geografisk have stiller haven til rådighed, sørger for hestemøg til vores kompost og vi har vand og redskaber til vores rådighed. De betaler også for frø mv.

Håber vi ses den 10. marts og/eller til sæsonstart i haven den 23. april.

Venlig hilsen
Ole

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.

Brugernavn:

Besøg Landsforeningen Praktisk økologis hjemmesider